Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»

February 18, 2023

Χάρης Βαρθακούρης: «Χαίρομαι που η Αντελίνα είναι σπίτι και όχι στην τηλεόραση, έτσι την είχα συνηθίσει άλλωστε»


Διαφ.

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης για τα τηλεοπτικά δρώμενα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».



Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον τραγουδοποιό στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, αλλά και της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα.

«Δεν μου λείπω καθόλου από την τηλεόραση. Η τηλεόραση ήταν ό,τι έπρεπε για εμένα σε μια περίοδο που το τραγούδι ήταν σε κώμα, λόγω πανδημίας. Δεν μου λείπει ούτε η γυναίκα μου από την τηλεόραση, γιατί την χαίρομαι στο σπίτι μας, όπως είχα συνηθίσει για πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.






Όσον αφορά στον λόγο για τον οποίο δεν εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα, ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε: «Να θυμίσω ότι το τραγούδι “Βράδια Αξημέρωτα” είναι ίσως και η μεγαλύτερη επιτυχία του 21ου αιώνα, δεν το έγραψα προκειμένου να έχει τέτοια τύχη, βέβαια καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη, γιατί φέρνει φαγητό στο τραπέζι. Δεν εμφανίζομαι σε μαγαζιά γιατί αφενός δεν δέχομαι προτάσεις, αφετέρου και να δεχόμουν θα τις απέρριπτα, οπότε για αυτό και δεν δέχομαι κιόλας. Προτιμώ αυτή τη ζωή που κάνω, δεν μου αρέσει η ρουτίνα, δεν θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε βδομάδα στο ίδιο μαγαζί, το ίδιο καμαρίνι, το ίδιο πρόγραμμα».

Σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση, ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε: «Αν κάποιος θα έπρεπε να είναι στην τηλεόραση, είναι η Σοφία Αλιμπέρτη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: