Έγινε ξανθιά, έκοψε μαλλί: Η Χαρά Παππά τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή και μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ

March 10, 2023

Έγινε ξανθιά, έκοψε μαλλί: Η Χαρά Παππά τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή και μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ


Διαφ.

Αναπάντεχη αλλαγή πραγματοποίησε στα μαλλιά της η Χαρά Παππά, αφήνοντας πίσω τα χαρακτηριστικά μελαχρινά μαλλιά της.Το μοντέλο είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με την εξωτική της ομορφιά από την πρώτη της κιόλας οντισιόν για το GNTM 2, κερδίζοντας τους επαίνους των κριτών του reality του Star και χιλιάδες θαυμαστές. Σήμερα, τόλμησε και έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, γεγονός που την κάνει αγνώριστη.

Χαρά Παππά

Όταν ήταν σύντροφος Τούρκου σταρ

Η μελαχρινή κοπέλα που μας συστήθηκε, μεταξύ άλλων, και ως σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, κατάγεται από την Ηγουμενίτσα και ζούσε στην Κωνσταντινούπολη με τον σταρ σύντροφό της, μέχρι που αποφάσισε να μπει στο σπίτι του GNTM 2.

Έγινε ξανθιά η Χαρά Παππά

Πέρασαν τέσσερα χρόνια και το μοντέλο άλλαξε, ωρίμασε και αποφάσισε να μεταμορφωθεί αλλάζοντας ένα από τα χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίσει. Τα σκούρα μαλλιά της. Την είχαμε δει μόνο μελαχρινή ή σκούρα καστανή, αυτήν την φορά όμως η Χαρά Παππά πήγε στο άλλο άκρο και στην φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, έχει γίνει πια ξανθιά.

Το σίγουρο είναι πως όπως και να κάνει τα μαλλιά της θα της πηγαίνει, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δείτε την φωτογραφία

Χαρά Παππά


Πηγή