«Ο γιατρός μου είπε “τα σταματάς αμέσως”»: Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

March 22, 2023

«Ο γιατρός μου είπε “τα σταματάς αμέσως”»: Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς έμαθε ότι είναι έγκυος


Διαφ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, δημοσιεύοντας φωτογραφία όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.Η πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι, έκανε γνωστή την είδηση του επικείμενου πολιτικού της γάμου με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

Ιωάννα Μαλέσκου: «Μετράω αντίστροφα για να έρθει στον κόσμο το μωράκι μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξενήθηκε από γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η αγαπημένη παρπυσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και όπως ήταν λογικό για την εγκυμοσύνη της και τον επικείμενο γάμο της. Ενώ πιο συγκεκριμένα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για το πως πληροφορήθηκε πως είναι έγκυος,

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

«Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: “τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στο νερό.

Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Hello, επισημαίνοντας παράλληλα και ότι η ίδια και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, ήθελαν πάρα πολύ να γίνουν γονείς!

Τι είπε για τον γάμο της

«Δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει», ανέφερε επίσης σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους!

Δείτε την συνέντευξή της στο περιοδικό Hello


Πηγή