Στο πόδι η Αλόννησος: “Πάγωσαν” όλοι με την απόφαση του πατέρα της Καρολάιν- Οι 500.000 & το οριστικό τέλος

April 5, 2023
Η Αλόννησος είναι αναστατωμένη: Ολοκληρωτικά εξεπλάγησαν όλοι με την απόφαση που πήρε ο πατέρας της Καρολάιν, σχετικά με τα 500.000 ευρώ και το απόλυτο τέλος.

Στο πόδι η Αλόννησος: Πάγωσαν όλοι με την απόφαση του πατέρα της Καρολάιν- Οι 500.000 & το οριστικό τέλος


Διαφ.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η μητέρα της Καρολαιν και η μικρή Λυδία είναι μόνιμα πλέον στην Μανίλα στις Φιλιππίνες. Οι γονείς της Καρολαιν και παπούδες της Λυδίας έχουν αποφασίσει η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και μακρινό περιβάλλον όπου δεν θα της θυμίσει τίποτα την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της. Και γιαυτό το λόγο και οι γονείς του Μπάμπη διαφωνούν με αυτήν την απόφαση και είχαν δοκιμάσει και δια της δικαστικής οδού να διεκδικήσουν και την επιμέλεια.Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με πληροφορίες και ο πατέρας της Καρολάιν ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μητέρα και την εγγονή του και φεύγει από την Αλόννησο βάζοντας πωλητήριο στο σπίτι.

Μπήκε πωλητήριο αντί 500.000 ευρώ

Όπως αναφέρει και η εκπομπή το “Πρωινό” στον ΑΝΤ1 το πατρικό της Καρολάιν στην Αλλόνησο πωλείται μπήκε πωλητήριο αντί 500.000 ευρώ.

Ενώ από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της μικρής Λυδίας αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει και το επίθετο της μικρής. Και δεν θέλουν η μικρή να έχει καμία σχέση με τον δολοφόνο της μητέρας της.

“Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει”, είχε πει.

Στις Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού βλέπουμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκεπτόντουσαν οικογενειακώς το νησί.

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν φεύγει από την Αλόννησο

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:


Πηγή