“Βρείτε τις διαφορές”: Οι αλλαγές στο σώμα της Μαλέσκου πριν την εγκυμοσύνη & λίγο πριν γεννήσει και οι φωτο

April 7, 2023

“Βρείτε τις διαφορές”: Οι αλλαγές στο σώμα της Μαλέσκου πριν την εγκυμοσύνη & λίγο πριν γεννήσει και οι φωτο


Διαφ.

H γνωστή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς πρόσφατα έγινε ο γάμος της με τον αγαπημένο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ περιμένουν και το πρώτο τους παιδί από μέρα σε μέρα.



Οι αλλαγές στο σώμα της Μαλέσκου πριν την εγκυμοσύνη

Η Ι. Μαλέσκου διανύει στον 9ο μήνα και πραγματικά χωρίς καμία υπερβολή από μέρα σε μέρα θα έχουμε και τα ευχάριστα νέα για την γέννηση της κόρης της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να ήταν ιδιαίτερα διακριτική όσον αφορά τα προσωπικά της και την σχέση της, αλλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media όσον αφορά την καθημερινότητά της. Και έτσι η παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μια δημοσίευση, δείχνοντάς μας πως ήταν το κορμί της τον Ιούνιο και πριν την εγκυμοσύνη και πως είναι τον Απρίλιο με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Γράφοντας στην δημοσίευσή της «Βρείτε τις διαφορές»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αποκαλύψει πρόσφατα πως έχει πάρει 14 κιλά: “Κάνω μέχρι τώρα γυμναστική και ο στόχος μου είναι να γυμνάζομαι κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Αισθάνομαι καλά με τις προπονήσεις μου και ξέρω πώς η άσκηση βοηθάει πολύ τη διαδικασία του τοκετού. Για μένα είναι σημαντικό να νιώθω δραστήρια. Έχω μπει στον μήνα μου, περιμένω μέχρι τέλη του Απριλίου να γεννήσω, κι έχω πάρει 14 κιλά. Νιώθω όπως όταν φουσκώνεις μια μπαλίτσα και αλλάζει. Επίσης, απολαμβάνω πολύ να περπατάω, όπως λέω εγώ, απολαμβάνω βόλτες με νόημα, όπως να βγω έξω και να μαζέψω λουλούδια, να μαζέψω μυρωδικά και λαχανικά, για παράδειγμα αυτή την εποχή υπάρχουν άγρια σπαράγγια, και στη πορεία να φτιάξω κάτι υγιεινό για να φάμε… Γενικά, μου αρέσει που αλλάζω παραστάσεις”.

Ι. Μαλέσκου: Έχω πάρει 13 κιλά στην εγκυμοσύνη – Άρχισα να σκέφτομαι με χιούμορ ότι είμαι μια μπαλίτσα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: