“Έχει ράμματα στο κεφάλι, κάταγμα στην πλάτή”: Ξεσπά ο άντρας της 64χρονης που παρέσυρε η Σπυροπούλου

April 8, 2023

“Έχει ράμματα στο κεφάλι, κάταγμα στην πλάτή”: Ξεσπά ο άντρας της 64χρονης που παρέσυρε η Σπυροπούλου


Διαφ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί της Παρασκευής 7/4 η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα όπου παρέσυρε και χτύπησε ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της έξω από το Ασκληπιείο της Βούλας.Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και στην Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε αποκλειστικά ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε πως, σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο», περιέγραψε ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας.

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα», συμπλήρωσε ο σύζυγος της τραυματία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απαντά ο δικηγόρος της

Όπως είπε ο κ. Μήτσαινας εκπροσωπώντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η εντολέας του δεν ευθύνεται επουδενί για το ατυχές συμβάν, καθώς ερχόταν από το νοσοκομείο όπου είχε πάει για προγραμματισμένες εξετάσεις. «Η κα Σπυροπούλου ερχόταν με ταχύτητα που ήταν πάρα πολύ μικρή, απλώς η ατυχής κυρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της και συνέβη ό,τι συνέβη. Έχει προστρέξει από την πρώτη στιγμή κοντά στην συγκεκριμένη κυρία, έχει προσφέρει τα πάντα, έχει εξαντλήσει από πλευράς της κάθε ανθρώπινη προσέγγιση».


Πηγή