«Δεν μπορούσα να πάω πουθενά»: Η Σοφία Αλιμπέρτη εξηγεί 1η φορά γιατι εξαφανίστηκε & απομονώθηκε για 14 χρόνια

April 13, 2023
Δεν μπόρεσα να πηγαίνω πουθενά: Η Σοφία Αλιμπέρτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που οδήγησαν στην εξαφάνισή και απομόνωσή της για 14 χρόνια.

Δεν μπορούσα να πάω πουθενά: Η Σοφία Αλιμπέρτη εξηγεί 1η φορά γιατι εξαφανίστηκε & απομονώθηκε για 14 χρόνια


Διαφ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ANT1, με τον οποίο είχε τελειώσει τη συνεργασία της, αρκετά χρόνια πριν.



Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναλαμβάνει την παρουσίαση της καθημερινής σειράς Ζήσε Αλλιώς, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 16:00, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Ξένο και τον Κωνσταντίνο Δέδε.

Το καλοκαίρι του 2009, η Σοφία Αλιμπέρτη ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον ANT1 και την πρωινή εκπομπή (Καλομελέτα κι έρχεται), πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Πάρο, όπου δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, μαζί με τους δύο γιους της και τον Γιάννη Πάριο να την στηρίζουν.

Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει, είχε υπογραμμίσει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ στην Πάρο.

Η άριστη σχέση που έχει η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μία περήφανη μητέρα, καθώς δεν σταματά να καμαρώνει τους γιους της, Μιχαήλ – Άγγελο Βαρθακούρη ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία και Good Job Nicky, ο οποίος ασχολείται με τη μουσική.

Μάλιστα, ο Άγγελος Βαρθακούρης είχε επισημάνει σε συνέντευξή του στο Gala ότι θυμάμαι σκηνικά με παπαράτσι στον δρόμο, στις παραλίες της Πάρου που ναι μεν ήταν ενοχλητικά αλλά κυρίως για τους γονείς μου. Δε θυμάμαι να έχω ενοχληθεί εγώ από αυτό. Αυτό που ίσως με πείραξε είναι που όταν έχεις διάσημους γονείς κάποιος σε κρίνει προτού σε γνωρίσει. Λίγο αυτό. Πολύ λίγο.

Από την πλευρά του, ο Good Job Nicky σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ελένη είχε σημειώσει η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι απλοί άνθρωποι. Τον μπαμπά τον περιγράφω ως ένα ψαρά που έτυχε να έχει καλή φωνή. Όλοι ξέρανε τον ‘’Γιάννη’’ και όχι τον ‘’Πάριο’’. Εκπομπές της μητέρας μου δεν έβλεπα. Έχω το καλύτερο show στο σπίτι. Θέλω η μητέρα μου να είναι χαρούμενη. Ο στόχος μου είναι το ένα grammy και το όνειρο μου τα εφτά.

Για τους γιους της, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι για την κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν, και αν το βρουν.

Η επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ANT1

Η παρουσιάστρια, ύστερα από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει στον ANT1, στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Στο Ζήσε αλλιώς, θα αναζητά, θα ρωτά και θα μαθαίνει όλα εκείνα που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας.

Στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, συμπαρουσιαστής θα είναι ο Χειρουργός-Οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες για να αναδεικνύουν μαζί νέους τρόπους αντιμετώπισης ιατρικών θεμάτων. Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, θα μοιράζεται μαζί μας καθημερινά χρήσιμες και αποτελεσματικές συμβουλές διατροφής και ευζωίας.

Σοφία

sizes=(max-width:

sizes=(max-width:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: