Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου: Ο πρώην σύζυγος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ο κούκλος γιος & η ολόιδια κόρη

April 14, 2023

Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου: Ο πρώην σύζυγος της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, ο κούκλος γιος & η ολόιδια κόρη


Διαφ.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ν’ απασχολεί μόνο με την δουλειά της, γι’ αυτό ελάχιστοι έχουν δει τα παιδιά της.



Η τραγουδίστρια στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη δύο φορές, ενώ από τους γάμους της έχει αποκτήσει τα παιδιά της, τα οποία αποτελούν την πρώτη της προτεραιότητα.

Η εξαιρετική σχέση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τα παιδιά της

Όπως έχει υπογραμμίσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» «ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δεν έχει κάποια σχέση

Πλέον η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μόνη της και απολαμβάνει την καθημερινότητά της, μαζί με τα παιδιά της, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Ελευθερία Αρβανιτάκη παιδιά

Ελευθερία Αρβανιτάκη παιδιά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: