Μόνο για πολυεκατομμυριούχους: Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο που οδηγεί ο Τσιτσιπάς και η τιμή του ζαλίζει

April 19, 2023

Μόνο για πολυεκατομμυριούχους: Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο που οδηγεί ο Τσιτσιπάς και η τιμή του ζαλίζει


Διαφ.

Άλλη μία φορά ο κορυφαίος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, οδηγώντας ένα πολύ εντυπωσιακό αμάξι.



Ο Έλληνας πρωταθλητής της αντισφαίρισης εθεάθη στους δρόμους του Μόντε Κάρλο σε μια πολυτελή Aston Martin. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί σε 88 κομμάτια σε όλο τον κόσμο και στοιχίζει σχεδόν 1 εκατ. ευρώ.

@monacoluxurylifestyle He will be back ????????#millionaire #luxury #lifestyle #life #style #rich #money #monaco ♬ Under The Influence Sped Up – ColdHarrem

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που μένει μόνιμα στο Μόντε Κάρλο κατά την διάρκεια του Monte Carlo Masters έκανε βόλτες στην πόλη με μια Aston Martin V12 Speedster. Οδηγός του πολυτελούς οχήματος ήταν ο διάσημος προπονητής τένις, Πατρίκ Μουράτογλου, ο οποίος συνεργάζεται με τον Τσιτσιπά ενώ είχε συνεργαστεί και με τη Σερένα Ουίλιαμς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει έσοδα από τα τουρνουά τένις της τάξεως των 25 εκατ. δολαρίων, ενώ αυτή την περίοδο ο Έλληνας τενίστας είναι για αγώνες στην Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν από το Πάσχα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε με την αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλάς. Την είδηση του τέλους της σχέσης του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με την «royal» σύντροφό του έκανε γνωστή ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από το «Πρωινό μας».

Η 28χρονη, γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, σπούδαζε όταν γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Project Management and Technology. Η απόσταση όμως φαίνεται πως δεν τους πτόησε από το να γίνουν ζευγάρι. Εξάλλου και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Έλληνα τενίστα τον έκαναν να ταξιδέψει συχνά σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα η Θεοδώρα Πεταλάς βρισκόταν σε πολλούς από τους αγώνες του στις κερκίδες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: