Νεκροί σε τροχαία «καρμπόν»: Τραγική σύμπτωση με την υποδιευθύντρια και τον διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου

April 20, 2023

Νεκροί σε τροχαία «καρμπόν»: Τραγική σύμπτωση με την υποδιευθύντρια και τον διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου


Διαφ.

Δύο στελέχη των φυλακών Μαλανδρίνου “έχασαν” τη ζωή τους σε δύο πανομοιότυπα τροχαία, με διαφορά έξι χρόνων.Ειδικότερα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας από τον θάνατο της υποδιευθύντριας των φυλακών του Μαλανδρίνου, σε τροχαίο, την Τρίτη του Πάσχα, νωρίς το απόγευμα, στον δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου.

Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης γυναίκας έπεσε στο κενό, από οχτώ περίπου μέτρα ύψος, στο 77ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιτέας Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η υποδιευθύντρια καταγόταν από τον Πύργο Ηλείας, αλλά ζούσε στη Ναύπακτο και επέστρεφε στην υπηρεσία της, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στις φυλακές Μαλανδρίνου

Τροχαίο για δύο στελέχη των φυλακών Μαλανδρίνου

Πανομοιότυπα τροχαία για δύο στελέχη των φυλακών Μαλανδρίνου

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, τραγική σύμπτωση είναι το γεγονός πως στις 16 Ιανουαρίου του 2017 είχε χάσει τη ζωή του, με τον ίδιο τρόπο, ο τότε διευθυντής του σωφρονιστικού καταστήματος.

Στις 4 το απόγευμα, το αυτοκίνητό του έπεσε σε βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή, στο 300 χιλιόμετρο του δρόμου Ναυπάκτου- Ιτέας και κατρακύλησε σε βάθος περίπου 100 μέτρων, σε απόκρημνη περιοχή, καταλήγοντας στην θάλασσα, όπου το είχε εντοπίσει πολίτης που περνούσε από το σημείο με την βάρκα του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Ναυπάκτου, με τους πυροσβέστες, λόγω του ότι δεν υπήρχε πρόσβαση, να αναγκάζονται να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο με βάρκα από την θάλασσα για να ανασύρουν νεκρό τον διευθυντή των φυλακών.

Τροχαίο για δύο στελέχη των φυλακών Μαλανδρίνου


Πηγή