Χίος: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη για να παντρευτεί τον αγαπημένο της

April 22, 2023

Χίος: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη για να παντρευτεί τον αγαπημένο της


Διαφ.

Τουρκάλα απαρνήθηκε τα θρησκευτικά της πιστεύω και βαφτίστηκε Χριστιανή προκειμένου να μπορέσει να παντρευτεί τον Έλληνα αγαπημένο της.



Ο έρωτας την έκανε να αφήσει την πατρίδα της για την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Χίο και πλέον κάνει όνειρα για το μέλλον. Η Τουρκάλα Denis βαφτίστηκε Χριστιανή και ο γάμος αναμένεται να γίνει σε εκκλησία του νησιού, το προσεχές καλοκαίρι. Η ίδια δηλώνει ευτυχισμένη και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στους ρυθμούς της νέας της καθημερινότητας.

Η Τουρκάλα Denis πήρε το όνομα Διονυσία στον Μητροπολιτικό Ναό και σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Πρόεδρο της μονομετοχικής Χίου, Κώστα Ανδρέαδη. Δείτε την εικόνα του chiosin.gr.

Τουρκάλα

Με την εργασιακή του εμπειρία να αποτελεί σημαντικό εφόδιο, ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης αποτελεί ένα από τα φρέσκα πρόσωπα στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο της Χίου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2019 είχε εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε τον συνδυασμό του αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη.

Στη συνέντευξη αποτυπώνει με καθαρό τρόπο τα ζητούμενα της Χίου και απαντά τι θα ήταν αυτό που θα ζητούσε από τον επικεφαλής του συνδυασμού του να αλλάξει από την επόμενη κιόλας ημέρα.


Πηγή