Ιωάννα Τούνη: Η νέα ζωή με τον νεογέννητο γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης “Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία”

April 23, 2023

Ιωάννα Τούνη: Η νέα ζωή με τον νεογέννητο γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης “Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία”


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη της οποίας η καθημερινότητα έχει αλλάξει εδώ και μήνες τόσο της ίδια όσο και του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου μοιράζεται καθημερινά μαζί μας στιγμιότυπα από τις νέες συνθήκες και δεδομένα στην ζωή τους.Ιωάννα Τούνη: Η νέα ζωή με τον νεογέννητο γιο της

Η Ι. Τούνη φιλοξενήθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή της “Χαμογέλα και Πάλι” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιό της, για τα όσα βιώνουν οι νέοι γονείς αλλά και για το γεγονός ότι ο μικρός είναι συνεχώς μαζί της καθώς δεν υπάρχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο ώστε να βοηθήσει και να μπορέσει το ζευγάρι να έχει ελεύθερο χρόνο.

«Παρακολουθώ το μωρό ώστε να δω αν χαίρεται ή ζορίζεται. Βλέπω του αρέσουν οι βόλτες. Νομίζω σε όλα τα μωράκια αρέσουν, ίσως οι γονείς τους μεταφέρουν το άγχος και το στρες», είπε η Ι. Τούνη.

Και εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τη νέα ζωή ως μητέρα: «Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο Δημήτρης θα σου πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά. Το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Έχω ψηλοεπανέλθει. Είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει (να χάσω) τα 4-5. Όλα καλά, ελεγχόμενα», απάντησε η Ιωάννα Τούνη καλεσμένη στο Mega.

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Τούνη


Πηγή