Είναι το κορίτσι του μπαμπά: Χαρές στο σπίτι της Πέγκυς Ζήνα, η 12χρονη Ηλέκτρα έκανε το καλύτερο δώρο στον Λύρα

April 23, 2023

Είναι το κορίτσι του μπαμπά: Χαρές στο σπίτι της Πέγκυς Ζήνα, η 12χρονη Ηλέκτρα έκανε το καλύτερο δώρο στον Λύρα


Διαφ.

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστρια με 15 δίσκους στο ενεργητικό της και με σημαντικές συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής ανάμεσά τους και με τον “τεράστιο” Δημήτρη Μητροπανο. Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη από το 2007 με τον επιχειρηματία Γιώργο Λύρα και έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη.Ο Γιώργος Λύρας είχε τα γενέθλια του πριν λίγες μέρες και ήταν δίπλα του οι 2 μεγάλες του αγάπες, η Πέγκυ και η κόρη τους Ηλέκτρα. Με την Πέγκυ Ζήνα να δημοσιεύει μια γλυκύτατη φωτογραφία συνοδευόμενη και από μια ανάρτηση.

Χαρές στο σπίτι της Πέγκυς Ζήνα

Αντί να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του συζύγου της, η τραγουδίστρια μας έδειξε την τούρτα γενεθλίων η οποία ήταν και μάλιστα επιλογή της Ηλέκτρας.

Η τούρτα η οποία δείχνει πεντανόστιμη, αλλά πιο γλυκιά την έκανε η τρυφερή επιγραφή της Ηλέκτρας: «Να τα εκατοστήσεις Μπαμπούλη».

Ηλέκτρα Λύρα: Η τούρτα που επέλεξε για τα γενέθλια του μπαμπά της

«Αγάπες μου❤️❤️η τούρτα της Ηλέκτρας στον μπαμπά της! Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου», ήταν η ευχή της Πέγκυς Ζήνα.

Ο Γιώργος Λύρας έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του. Κάτι το οποίο φανερώνουν και οι συχνές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτυωτής με την αδυναμία του.

Π. Ζήνα: Η κόρη μου δε θέλει να γίνει τραγουδίστρια, θέλει να αποκτήσει επιχειρηματικές γνώσεις


Πηγή