Το είπε για 1η φορά ο Χρήστος Λούλης: Αυτά έγραψα στο γράμμα που έδωσα στη Ζέτα Μακρυπούλια, μου ζήτησε συγνώμη

April 25, 2023

Το είπε για 1η φορά ο Χρήστος Λούλης: Αυτά έγραψα στο γράμμα που έδωσα στη Ζέτα Μακρυπούλια, μου ζήτησε συγνώμη


Διαφ.

Ο Χρήστος Λούλης είναι ένας καταξιωμένος Έλληνας ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση στην οποία τον πρωτογνωρίσαμε από την συμμετοχή του στην σειρά “Η ζωή μας μια βόλτα”. Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε σήμερα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό» και μίλησε για την ζωή τους ενώ αναφέρθηκε και για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο».



Το είπε για 1η φορά ο Χρήστος Λούλης

Ο ηθοποιός περιέγραψε μάλιστα την πρώτη συνάντηση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, και αναφέρθηκε σε ένα γράμμα το οποίο είχε γράψει στην Ζέτα πριν χρόνια και του είχε ζητήσει συγνώμη σχετικά με αυτό.

«Η δήλωση ήταν πριν 18 χρόνια. Όταν μου είπαν ότι θα συνεργαστώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια είπα “είναι τέλειο”. Δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα από τότε. Πρώτη φορά ήταν στην πρώτη πρόβα. Όταν έγινε η φάση τότε, της είχα γράψει ένα γράμμα. Πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα. Πρώτη φορά το λέω. Της εξηγούσα τι ακριβώς εννοούσα. Γράμμα σε φάκελο ήταν και το άφησα στο θέατρο.

Εγώ πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω. Ήρθε όμως εκείνη για να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω “εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;” Μου λέει “ναι γιατί μου είχες δώσει το γράμμα και εγώ δεν σου απάντησα”. Όλα μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα την έχω κατασυμπαθήσει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο. Πολύ χαρούμενος που τη γνώρισα. Κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.

Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση, επειδή είναι πολύ υποκειμενικό αν είναι κάποιος καλός ηθοποιός ή όχι. Είναι αν μιλάς στον θεατή.

Αυτό είναι αντικειμενικό με τη Ζέτα, είναι πόσο επαγγελματίας είναι και πόσο σκυλί μαύρο… Το θεώρησα τέλειο όταν μου είπαν ότι θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παράσταση».

Ο Χρήστος Λούλης όλα όσα είπε στο Πρωινό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: