Κραυγή απόγνωσης από τον Σπύρο Φωκά: «Δεν έχω ούτε 1 ευρώ, μου έκοψαν το ρεύμα, είμαι χωρις φως, χωρίς ψυγείο»

April 27, 2023

Κραυγή απόγνωσης από τον Σπύρο Φωκά: «Δεν έχω ούτε 1 ευρώ, μου έκοψαν το ρεύμα, είμαι χωρις φως, χωρίς ψυγείο»


Διαφ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς ζει απομονωμένος με τη σύζυγό του, Λίλιαν, και μερικούς φίλους στο πλευρό του.



Εκείνοι ακόμη τον θυμούνται και τον βοηθούν οικονομικά, καθώς αντιμετωπίζει, εκτός από τα προβλήματα υγείας, και οικονομικά θέματα.

Σπύρος Φωκάς

Ευτυχώς υπάρχουν η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, αλλά και ο προσωπικός του φίλος Θανάσης Παπαδάς που τον στηρίζουν. Ο Σπύρος Φωκάς πέρασε ένα ήρεμο και καλό Πάσχα, παρά τις δυσκολίες. «Η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη μόλις είδε εμένα και την Ειρήνη» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεμέας, που φροντίζει όποτε μπορεί τον κολλητό του.

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.
Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», είχε πει η σύζυγός του.

Σπύρος Φωκάς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: