«Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται γάμος oμόφuλων ζευγαριών»: Έξω φρενών ο Στέλιος Κουδουνάρης με την εμφάνιση της Χριστιάννας

April 29, 2023

«Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται γάμος oμόφuλων ζευγαριών»: Έξω φρενών ο Στέλιος Κουδουνάρης με την εμφάνιση της Χριστιάννας


Διαφ.

Έξω φρενών έγινε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο «My Style Rocks» με παίκτρια που ντύθηκε κουμπάρα σε γάμο ομόφυλων ζευγαριού.Ο κριτής έκανε λόγο για άγνοια της παίκτριας σε βασικές γνώσεις για το θέμα και ενοχλημένος, της είπε, μεταξύ άλλων, πως «αυτά είναι σοβαρά θέματα και οφείλετε να τα μελετάτε».

Πιο αναλυτικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε: «Συζητάμε και κάνουμε πλάκα με ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αν φέρνεις έναν γάμο ομόφυλων ζευγαριών οφείλεις να ξέρεις αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται. Ο γάμος είναι κάτι το ιερό, είτε το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο ή ομόφυλο. Δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα, επιτρέπεται το σύμφωνο συμβίωσης».


«Τέτοια υποθετικά κόνσεπτ καλό είναι να τα μελετάτε, να μην περνάμε λάθος μηνύματα στον κόσμο και να γίνεται παραπληροφόρηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες για τα δικαιώματα αυτά. Δεν μπορούμε να αφήνουμε ανακρίβειες σε μία τηλεοπτική εκπομπή που τη βλέπει τόσος κόσμος», πρόσθεσε τέλος.


Πηγή