Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Μπο που πλέον δεν έχει καμία σχέση μαζί της

April 29, 2023
Ανακαλύφθηκε η αιτία διαζυγίου: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Μπο πλέον δεν συνδέεται μαζί της.

Μαθεύτηκε η αιτία διαζυγίου: Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Μπο που πλέον δεν έχει καμία σχέση μαζί της


Διαφ.

Ο Μπο σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη, μίλησε για τον γάμο του, πριν μερικά χρόνια, με την τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο, ο οποίος διήρκησε δυο χρόνια, αλλά και στην αιτία διαζυγίου τους, που δεν ήταν άλλη από την ασυμφωνία χαρακτήρων.Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής παντρεμένος υπήρξα δυο χρόνια αλλά συζούσαμε άλλα τρία. Ήμασταν μαζί συνολικά πέντε χρόνια. Χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Κουμπάρος ήταν ο φανταστικός Διονύσης Σχοινάς. Ήταν να είναι κουμπάρος αλλά δεν ήρθε ποτέ. Κάτι του έτυχε, μπορεί κάτι να ήξερε, ότι δε θα πετύχει αυτός ο γάμος. Το συζητήσαμε μετά από χρόνια, όλα καλά. Ο Διονύσης είναι ένα πολύ αυθόρμητο και καλό παιδί. Είχε όλη τη καλή διάθεση να το κάνει, στη πορεία κάτι στράβωσε, δεν τρέχει τίποτα. Θα ξαναπαντρευόμουν, δεν τρέχει τίποτα. Με τη πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε επαφές, αν βρεθούμε θα μιλήσουμε φαντάζομαι.

Η απιστία του Μπο

Από την πλευρά της, η Έλενα Αρμάο, σε συνέντευξη που παραχώρησε Youweekly.gr όταν ο Μπο συμμετείχε στο Survivor, είχε επισημάνει δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω, όμως δεν είχα επιλογή. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και όταν βλέπεις πως σου βγαίνει αλλιώς ένας άνθρωπος που τον είχες διαφορετικά πλασμένο στα μάτια σου, κλονίζεσαι. Όταν έρχεται η επιτυχία, σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Από πολύ μικρή έλεγα πως όταν ξεκινήσω κάτι, θέλω να έχω ανθρώπους μου να με κρατάνε ισορροπημένη. Εάν δεν το έχεις αυτό, είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις. O Μπάμπης τότε βρέθηκε σε μία κατάσταση που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Παρασύρθηκε δημιουργώντας μία άλλη σχέση με ένα άτομο που ήταν σε πιο προνομιούχα θέση απ’ ό,τι εγώ τότε. Φυσικά και με απάτησε.

Και συμπληρώνει η Έλενα Αρμάο για τον Μπο το είδα, δεν το έμαθα. Δεν τον έπιασα στο κρεβάτι, αλλά δεν χρειάζεται από τη στιγμή που βλέπεις ότι έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση. Υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία έβλεπα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ, γιατί δουλεύαμε στο ίδιο σχήμα. Εμφανίζονταν μπροστά μου κανονικά σαν σχέση. Δεν θεωρώ φυσιολογικό δύο άνθρωποι να είναι τόσο κοντά και να βρίσκονται συνέχεια μαζί όταν ο ένας από αυτούς είναι παντρεμένος και ο άλλος έχει σχέση. Ο Μπάμπης ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι υπήρχε σχέση, αλλά πόσο κακό, άκομψο και άνανδρο είναι να μην το ξεστομίζεις, ενώ με τις πράξεις σου να το δείχνεις… Βλέπεις τον άνθρωπό σου μαζί με το άτομο με το οποίο έχει συμβεί ό,τι έχει συμβεί και σε βγάζει παρανοϊκό, σου λέει “με έχεις δει στο κρεβάτι;”.

Μπο

sizes=(max-width:


Πηγή