Ελίνα Τζένγκο: “Είμαι Ελληνίδα & Αλβανίδα. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Δε δίνω σημασία στα σχόλια”

April 30, 2023

Ελίνα Τζένγκο: “Είμαι Ελληνίδα & Αλβανίδα. Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Δε δίνω σημασία στα σχόλια”


Διαφ.

Η Ελίνα Τζένγκο παραχώρησε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά» στην οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πήρε την ελληνική υπηκοότητα, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για την καταγωγή της, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι και Ελληνίδα και Αλβανίδα.Σε κάποιους αυτό που λέει μπορεί να αρέσει, σε άλλους όχι.

Πρόσφατα πήρες την ελληνική υπηκοότητα και ταυτότητα. Πώς ένιωσες;

«Ένιωσα ανακούφιση και μεγάλη χαρά, γιατί για πολλά χρόνια δεν είχα την υπηκοότητα και σε πολλά πράγματα ήμασταν πίσω. Δεν μπορούσα να πάω στην Αλβανία να δω τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Οι αδερφές μου κυρίως είχαν θέματα. Είμαι και Ελληνίδα και Αλβανίδα. Σε κάποιους αρέσει αυτό που λέω, σε κάποιους όχι».

Τι εννοείς;

«Κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός πως λέω ότι είμαι και Ελληνίδα. Ομως είναι τόσο πολύς ο κόσμος που με στηρίζει και με αγαπάει, που δεν δίνω σημασία στα κακόβουλα σχόλια».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα;

«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πολλές είναι οι δύσκολες φάσεις που περνάς. Δύσκολες φάσεις είναι να διαχειριστείς μια αποτυχία, να μη σε καταβάλει, να μπορέσεις να προχωρήσεις και να αφήσεις πίσω τις δυσκολίες».


Πηγή