Μελαχρινές κούκλες: Οι κόρες της Μπέτυς Μαγγίρα μεγάλωσαν, οι σπάνιες φώτο που δημοσίευσε μετά από καιρό

May 3, 2023

Μελαχρινές κούκλες: Οι κόρες της Μπέτυς Μαγγίρα μεγάλωσαν, οι σπάνιες φώτο που δημοσίευσε μετά από καιρό


Διαφ.

Διακοπές στη Σαντορίνη έκανε οικογενειακώς η Μπέττυ Μαγγίρα, απ’ όπου μοιράστηκε φωτογραφίες με τις κόρες και τον σύζυγό της.



Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους απόλαυσαν στο έπακρον τις γιορτινές μέρες στο κυκλαδίτικο νησί.

Τώρα που μεγαλώνουν οι κόρες της – η Αντριάνα είναι 13 ετών και η Καλλινίκη 10 ετών– η παρουσιάστρια ανεβάζει πιο συχνά insta stories σε σχέση με το παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Σαντορίνη

Μαγγίρα

Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Τα ταλέντα των κοριτσιών της

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

Εκτός από τη μαγειρική, που αρέσει και στις δύο, η Αντριάνα έχει ταλέντο και στο σχέδιο μόδας.

Μαγγίρα

Η καθημερινότητα με τις κόρες της

Η Μπέττυ Μαγγίρα, σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή “PopUp” είχε μιλήσει για την καθημερινότητα με τις κόρες της αλλά και τον γάμο της.

«Όπως η μαμά βλέπει τέλεια τα παιδιά της, έτσι και τα παιδιά βλέπουν τέλεια τη μαμά τους. Γελάω πάρα πολύ, γιατί είναι αστείο, αν το σκεφτείς, αλλά είναι και τόσο γλυκό».

Όσον αφορά τη σχέση του συζύγου της με τις κόρες τους, είπε ότι ασχολείται πολύ με τα κορίτσια. «Είναι υπέροχος μπαμπάς. Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου, πέρα από σύζυγο».

View this post on Instagram

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Με τον Δημήτρη Μάζη είναι παντρεμένη από το 2009 αλλά είναι μαζί από το 2002. Για εκείνη το μυστικό μιας σχέσης είναι η επικοινωνία. «Όταν υπάρχει επικοινωνία και η σχέση είναι ανοιχτή, δεν υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: