“Έχεις τους αερόσακους..”: Απαράδεκτος “γύπας” στο First Dates είπε αυτό που δε λέγεται κι έφαγε “Χ” απ’το ραντεβού του

June 30, 2023

“Έχεις τους αερόσακους..”: Απαράδεκτος “γύπας” στο First Dates είπε αυτό που δε λέγεται κι έφαγε “Χ” απ’το ραντεβού του


Διαφ.

Σε πολύ δύσκολη θέση έφεραν παίκτρια του First Dates τα χυδαία σχόλια που της έκανε ο παρτενέρ της στο ραντεβού τους.

Το «χιούμορ» του Μπάμπη περί «αερόσακων», ενόχλησε την Άντζελα, όπως ήταν φυσικό.

«Έβαλα τους “αερόσακους” μέσα! Για να μη βλέπεις τους “αερόσακους”», υπογράμμισε η 48χρονη Θεσσαλονικιά, κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με την μπλούζα της μόλις κάθισαν μπροστά στις κάμερες. «Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ».

Μάλιστα, όταν ήρθε στο τραπέζι το γλυκό, ο Μπάμπης συνέχισε λέγοντας: «Κανονικά θα έπρεπε να βάλω το γλυκό στο στήθος σου, δεξιά και αριστερά να μην παραπονιούνται…», με την Άντζελα να αισθάνεται άβολα.

Όταν κατάλαβε την ενόχληση της Άντζελας, ο Μπάμπης είπε: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από τη στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, “μου αρέσει να είσαι ειλικρινής”, αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα».






Άντζελα: Ναι, αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!

Μπάμπης: Εγώ πού να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;

Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το ερωτικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.

Μπάμπης: Εντάξει, είναι η άποψη σου και τη σέβομαι, αλλά δεν πρέπει να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα, αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δε θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Και οι δυο στο τέλος δήλωσαν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση ένα δεύτερο ραντεβού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: