Κληρονόμησε την ομορφιά της γιαγιάς της: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη, έκλεισε τα 23 & έγινε ίδια η μεγάλη σταρ

August 11, 2023

Κληρονόμησε την ομορφιά της γιαγιάς της: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη, έκλεισε τα 23 & έγινε ίδια η μεγάλη σταρ


Διαφ.

Η Τζένη Καζάκου, κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό «αίμα» από τους γονείς της αλλά και από τη γιαγιά της Τζένη Καρέζη και τον παππού της Κώστα Καζάκο.Η Τζένη Καζάκου κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της και προσέχει πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με τη μητέρα της.

Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές μέσα στα μαύρα σύνολά τους. Η μεν Τζένη επέλεξε ένα δερμάτινο jacket με μαύρο παντελόνι, top με cut outs και δερμάτινη τσάντα, η δε Τάνια ένα μαύρο πουλόβερ με ψηλό γιακά, τζιν τζάκετ και μαύρο παντελόνι. Μπορούμε να πούμε ότι η ομοιότητά τους είναι κάτι παραπάνω εμφανής.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως εκτός από το όνομα, η 23χρονη Τζένη έχει την γοητεία και την αύρα της αείμνηστης Τζένης Καρέζη.Σχετικά με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, η Τζένη Καζάκου έχει αναφέρει: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει.

Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Δείτε την 23χρονη ηθοποιό


Πηγή