Φρίκη: 7χρονη παρασύρεται ξαφνικά από τεράστιο κύμα – Σε σοκ οι γονείς της, έγιναν όλα μπροστά τους

August 11, 2023

Φρίκη: 7χρονη παρασύρεται ξαφνικά από τεράστιο κύμα – Σε σοκ οι γονείς της, έγιναν όλα μπροστά τους


Διαφ.

Σάλος στα βρετανικά ΜΜΕ, λόγω της είδησης πως ένα κοριτσάκι παρασύρεται από τα κύματα και σώζεται κατά τύχη.

Η Daily Mail, δημοσιεύει ένα βίντεο που απεικονίζει ένα πελώριο κύμα να παρασύρει ένα κοριτσάκι μέσα στην θάλασσα ενώ αυτό βρισκόταν πάνω στην προβλήτα και έπαιζε με φίλους. Η άμεση αντίδραση των παρευρισκόμενων ήταν σωτήρια για το κορίτσι.

Το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, γύρω στις 7 το απόγευμα, στο λιμάνι Ίλφρακομπ στα νότια της κομητείας Ντέβον.

Μια παρέα 4 παιδιών έπαιζε στην προβλήτα την ώρα της πλημμυρίδας, όταν ξαφνικά ένα από τα πελώρια κύματα χτύπησε τη μικρούλα, παρασύροντας το σώμα της μέσα από τα κάγκελα στη θάλασσα.

Καθώς το κορίτσι προσπαθούσε απεγνωσμένα να κολυμπήσει πίσω στην προβλήτα, αρκετοί από τους παρευρισκομένους έτρεξαν να τη βοηθήσουν. Τελικά κατάφεραν, ρίχνοντάς της πρώτα ένα σωσίβιο, να την τραβήξουν πίσω στη στεριά, όπου δέχτηκε ιατρική βοήθεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η λιμενάρχης Τζορτζίνα Κάρλο-Πάατ δήλωσε ότι το τρομακτικό συμβάν αποτελεί υπενθύμιση για τους κινδύνους που κρύβουν οι δραστηριότητες όπως οι βουτιές και τα παιχνίδια στο λιμάνι.

«Τα παιδιά ήταν πολύ τυχερά που δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, όμως, εκτός από τη δική τους ζωή, έβαλαν σε κίνδυνο και τη ζωή των ανθρώπων που έσπευσαν να τα βοηθήσουν. Οι συνθήκες στη θάλασσα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και σχεδόν όλα τα παιδιά της παρέας είχαν γλιστρήσει και πέσει πριν το περιστατικό, αλλά συνέχιζαν να τρέχουν προς τη μεριά των κυμάτων».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: