«Καλύτερη και από την Barbie»: Υποκλίθηκαν όλοι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το ροζ μαγιό της

August 11, 2023

«Καλύτερη και από την Barbie»: Υποκλίθηκαν όλοι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το ροζ μαγιό της


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας ταξιδεύει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στις όμορφες Κυκλάδες.

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτό το διάστημα επισκέπτεται τα νησιά των Κυκλάδων και μοιράζεται με τους ακολούθους της πολλά και πανέμορφα στιγμιότυπα. Κάθε χρόνο τα καλοκαίρια της, η Σταματίνα τα περνά με τα παιδιά και τον σύζυγο της Θέμη Σοφό στις Κυκλάδες που όπως έχει δηλώσει και η ίδια, λατρεύει, και συγκεκριμένα στο εξοχικό τους στην Πάρο.

Επομένως, λίγες εβδομάδες πριν από την μεγάλη επιστροφή τόσο στην καθημερινότητα και την ρουτίνα, όσο και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η οικοδέσποινα του «Happy Day» προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον καλοκαιρινό ήλιο και την πανέμορφη θάλασσα των Κυκλάδων.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει σε παραλία σαν την Barbie

Η παρουσιάστρια, φορώντας ένα πανέμορφο φούξια ολόσωμο μαγιό και μεγάλα γυαλιά ηλίου, ποζάρει χαλαρή και ξέγνοιαστη σε μία ήρεμη παραλία της Πάρου θυμίζοντας μελαχρινή Barbie.

«Μικρός παράδεισος μακριά από τον «πολιτισμό!», έγραψε ως λεζάντα η παρουσιάστρια στο post που δημοσίευσε στο Instagram και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το καλλίγραμμο σώμα και οι εντατικές προπονήσεις

Η γνωστή παρουσιάστρια αναμφίβολα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε, σε συνδυασμό με τακτική άσκηση.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η παρουσιάστρια αποκάλυψε για τη διατροφή της: «Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά».

Τους περασμένους μήνες η 41χρονη έδωσε έμφαση στις προπονήσεις της και με τις συμβουλές της pilates instructor, Χριστίνας Καραβιώτη κατάφερε να είναι πιο fit από ποτέ.

Η βραδινή έξοδος με φίλες και το εντυπωσιακό φόρεμα

Πριν λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια διασκέδασε σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου μαζί με τις φίλες της, ανάμεσά τους η σύζυγος του Αντώνη Σρόϊτερ, Ιωάννα Σρόϊτερ.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» έκανε μια πολύ sexy ενδυματολογική επιλογή που κολάκευε τις αναλογίες της, φορώντας cut-out φόρεμα σε ροζ-πορτοκαλί χρώμα. Το συγκεκριμένο φόρεμα ανέδειξε το υπέροχο μαύρισμά της και μας έδωσε έμπνευση για τις μελλοντικές βραδινές μας εξόδους.

Οι διακοπές στην Σύρο

Πριν μερικές ημέρες η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της άφησαν για λίγο την αγαπημένη τους Πάρο και επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Το ερωτευμένο ζευγάρι και οι φίλοι τους βρέθηκαν στη Σύρο όπου έδωσαν το παρών στη συναυλία του Mανώλη Μητσιά και πέρασαν ανέμελες στιγμές στην Ερμούπολη.

«Σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες της Ελλάδας!», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παρακάτω θα βρείτε κι άλλες φωτογραφίες της Σταματίνας:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: