“Φλογερή” κοκκινομάλλα, μητέρα 2 παιδιών: Η κούκλα σύζυγος του Τάσου Αρνιακού είναι η πιο καλοντυμένη στην Αθήνα

August 16, 2023

“Φλογερή” κοκκινομάλλα, μητέρα 2 παιδιών: Η κούκλα σύζυγος του Τάσου Αρνιακού είναι η πιο καλοντυμένη στην Αθήνα


Διαφ.

O Τάσος Αρνιακός, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, που προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του και ν’ απασχολεί μόνο με τη δουλειά του, γι’ αυτό ελάχιστες φορές τον έχουμε συναντήσει σε δημόσια έξοδο με τη σύζυγό του.

Ωστόσο, όπως είχε υπογραμμίσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του «τη βλέπετε, είναι μία κούκλα… τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε 25 χρόνια μαζί και έχουμε δύο γιους… και ότι είναι όμορφη το διέκρινα πρώτος εγώ… Εννοείται ότι στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί υπάρχουν μποφόρ μέσα στο σπίτι μας, αλλά για αυτά…».

Περήφανος μπαμπάς ο Τάσος Αρνιακός

Όσον αφορά τους δύο γιους του, είναι επαγγελματίες κολυμβητές και ο Τάσος Αρνιακός είναι επισημάνει «ο αθλητισμός κάνει τα παιδιά μαχητές. Οι συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι δύσκολες, ωστόσο η Ελλάδα έχει να περιμένει μετάλλια και δόξες από τους αθλητές της. Τους εξηγώ ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά θα κάνεις, αλλά να είσαι καλός σε αυτήν κι ευτυχισμένος. Τότε μόνο θα πετύχεις. Για παράδειγμα, ο Θεμιστοκλής, ήταν σκουπιδιάρης. Υπεύθυνος αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα. Και σε αυτό διέπρεψε».

Μία κούκλα η σύζυγος του Τάσου Αρνιακού

Τάσος Αρνιακός σύζυγος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: