Μαθεύτηκε από τον Snik η αλήθεια: Τα είπε όλα για τον τράπερ Gameboy που «έφυγε» από τη ζωή – Το σπαρακτικό «αντίο»

September 4, 2023

Μαθεύτηκε από τον Snik η αλήθεια: Τα είπε όλα για τον τράπερ Gameboy που «έφυγε» από τη ζωή – Το σπαρακτικό «αντίο»


Διαφ.

Ο Snik αποχαιρέτησε τον φίλο του, τράπερ GameBoy, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχε καταβάλλει σοβαρή ασθένεια το τελευταίο διάστημα και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Σεπτεμβρίου σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ανάρτηση του Snik για τον Gameboy Melody

«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο».Ο Gameboy άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία του Snik ο οποίος μη μπορώντας να κρύψει την στεναχώρια του, ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του που τον αποχαιρετά. «Καλό παράδεισο μικρέ μου αδερφέ» έγραψε.

View this post on Instagram

A post shared by GB (@gameboy_melody)

Ο GameBoy μεγάλωσε στην Κυψέλη και ξεκίνησε από μικρός να ασχολείται με την μουσική. Ήταν στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίες με εκατομμύρια views και streams όπως το WET, το Hoodstars, το Matchy Matchy και το Love Stories.

Snik


Πηγή

Διαβάστε επίσης: