Τραγική ειρωνεία στη δολοφονία του Αντώνη: Ιδού το μοιραίο εισιτήριο του, γι’αυτό κατέβηκε ενώ είχε επιβιβαστεί

September 9, 2023

Τραγική ειρωνεία στη δολοφονία του Αντώνη: Ιδού το μοιραίο εισιτήριο του, γι’αυτό κατέβηκε ενώ είχε επιβιβαστεί


Διαφ.

Ο 36χρονος Αντώνης, που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, την περασμένη Τρίτη, όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος Blue Horizon από τον καταπέλτη στη θάλασσα, είχε εκδώσει εισιτήριο και είχε επιβιβαστεί στο πλοίο.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας, στις 9 παρά 20 το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου, μισή ώρα πριν χάσει τη ζωή του, καθόταν στα αεροπορικά καθίσματα του πλοίου και μάλιστα, το Cretalive παρουσιάζει και το εισιτήριο-θανάτου.

Άγνωστος ο λόγος που βγήκε ο 36χρονος Αντώνης από το πλοίο

Είχε ήδη επιβιβαστεί, όπως καταθέτουν επιβάτες και για κάποιο λόγο, χρειάστηκε να βγει για λίγο από το πλοίο και επέστρεφε τρέχοντας για να προλάβει.

Όπως καταθέτει αστυνομικός, που μαζί με την σύζυγο του ταξίδευαν με το Blue Horizon για Ηράκλειο, τον είχε δει τον Αντώνη να κάθεται στα αεροπορικά καθίσματα.

Επιβάτες είδαν τον διαπληκτισμό του 36χρονου Αντώνη με το πλήρωμα

Κάποια στιγμή βγήκε με την σύζυγο του στην πρύμνη, περιμένοντας τον απόπλου και στις 21:10 αντιλήφθηκαν τον διαπληκτισμό μελών του πληρώματος με τον Αντώνη και όπως επισημαίνει, στην τρίτη απώθηση και ενώ το πλοίο είχε ξεκινήσει, ο 36χρονος Αντώνης έπεσε στη θάλασσα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «οι ναυτικοί που ήταν στον καταπέλτη δεν έκαναν κάτι. Ο καταπέλτης έκλεισε και το πλοίο έφυγε. Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα δεν έγινε. Υπήρξε αναταραχή από τους επιβάτες. Υπήρχαν φωνές αλλά δεν έγινε κάτι. Αφού έπεσε ο νεαρός στη θάλασσα, είδα το μισό σώμα του να βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας περίπου 20 δευτερόλεπτα μετά την πτώση του».

36χρονος Αντώνης εισιτήριο

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του, ο φίλος του αδικοχαμένου άνδρα ανέφερε πως είχε κατέβει απ’ το πλοίο, προκειμένου να δει ένα φίλο του, ενώ ήδη είχε εκδώσει εισιτήριο.

Ο Βασίλης Παπαχρήστος, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ανέφερε πως « ο Αντώνης είχε κανονικά εισιτήριο, κατέβηκε για 5 λεπτά να δει έναν φίλο του. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε, έχω χάσει τα λόγια μου. Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι. Συνέχεια ανέβαινε κατέβαινε στην Αθήνα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα με το χαμόγελό του ήταν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: