Είναι ο φύλακας-άγγελός της: Χαμογελά ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο κούκλος σύντροφος, το επάγγελμα & η νέα ζωή

February 12, 2024

Είναι ο φύλακας-άγγελός της: Χαμογελά ξανά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο κούκλος σύντροφος, το επάγγελμα & η νέα ζωή


Διαφ.

Η 38χρονη γυναίκα βρήκε το κουράγιο να σταθεί και πάλι όρθια και να συνεχίσει τη ζωή της

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και βρίσκεται σε σχέση, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Η 38χρονη γυναίκα βρήκε το κουράγιο να σταθεί και πάλι όρθια και να συνεχίσει τη ζωή της, γνωρίζοντας τον άνδρα που στέκεται στο πλευρό της και την προσέχει.

Σε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok, έπειτα από ερωτήσεις ακολούθων της στα social media, προσπαθεί να κρατά πράγματα μόνο για εκείνη. Όπως είχε κάνει στο παρελθόν, υπογραμμίζοντας «με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα.

Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία, μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα».

Ο άνδρας που έχει σχέση η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ο Θάνος Δρίβας και μάλιστα, άνθρωπος της «Espresso» τον έχει δει πολλές φορές να στέκεται διακριτικά στο πλάι της, ακόμη και όταν εκείνη δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις.

Άλλωστε, μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα δημιούργησε το Ioanna Paliospirou Foundation, μία κοινότητα για όλους τους εγκαυματίες που έχουν ανάγκη συμπαράστασης.

Ο γοητευτικός ασφαλιστής ήρθε κοντά με την Ιωάννα μέσω κοινών τους φίλων και είναι ιδιαίτερα ζωόφιλος, μια και ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram δείχνει τη λατρεία του στο πανέμορφο σκυλί του.

Η αγάπη του όμως δεν περιορίζεται στα τετράποδα, αλλά και στον Παναθηναϊκό, μια και είναι φανατικός φίλαθλος του «Τριφυλλιού», ενώ όσοι τον ξέρουν καλά λένε πως είναι φαν της ροκ, των συναυλιών και των ταξιδιών.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: