«Γι’ αυτό την λένε έτσι, γιατί έγινε Καινούργια»: Αντιδράσεις με το βίντεο που δείχνει την Καινούργιου στα 19

March 25, 2024
Αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλούν Καινούργια: Αντιδράσεις στο βίντεο με την Καινούργιου στα 19.

Γι αυτό την λένε έτσι, γιατί έγινε Καινούργια: Αντιδράσεις με το βίντεο που δείχνει την Καινούργιου στα 19


Διαφ.

Viral βίντεο: Τα πρώτα χρόνια της Κατερίνας Καινούργιου στην τηλεόραση!

Ζούμε στην εποχή, ένας λογαριασμός στο TikTok αναρτά ένα βίντεο με vintage χαρακτηριστικά, ενεργοποιώντας έτσι μια σειρά από σχόλια και αντιδράσεις. Σε αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή, ένα βίντεο που χρονολογείται στα πρώτα ξεκινήματα της Κατερίνας Καινούργιου στο Τηλε-Άστυ το μακρινό 2005, περίπου 20 χρόνια πριν, κατακλύζει το διαδίκτυο.

Σε ηλικία 19 ετών, η Κατερίνα είχε ακόμη καστανά μαλλιά με σγουρή υφή και έδειχνε να έχει μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό για να μοιραστεί τις εμπειρίες της από τη δημοσιογραφική της δραστηριότητα, ιδιαίτερα για την απονομή του χρυσού δίσκου La Sagrada Familia των Goin’ Through.

Κατερίνας

Συμμετέχοντας στην εκπομπή Χωρίς Ταμπού που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου στο Τηλε-Άστυ, η Καινούργιου, με τα υπέροχα καστανά μαλλιά της, έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης. Στο βλέμμα της διακρινόταν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας, που δείχνει πως είχε σχέδια να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα ως κεντρική παρουσιάστρια.

Κατερίνας

Τα σχόλια των χρηστών:

Για αυτό την λένε Καινούριου γιατί έχει γίνει καινούρια, ήταν ένα σχόλιο,

Εγώ που δεν κατάλαβα ποια είναι και περίμενα …να την δω την κατάλαβα από την ομιλία εν τέλει.. αγνώριστη πάντως, ήταν ένα άλλο από τα light σχόλια στο Tik Tok.

Τα χειρότερα πάντως σχόλια ήρθαν από σελίδες που αναφέρθηκαν στο βίντεο με τίτλους όπως αγνώριστη, με παραπάνω κιλά, με άλλη μύτη.

@citcot_ #greek #foryou #foryourpage #greece #greektiktok #greecetiktok #greektv #cyprus #cyprustiktok #like #follow #katken #katerina #katerinakainourgiou #kainourgiou ♬ original sound – CitCot

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά αν κάποια άλλη παρουσιάστρια έχει βιώσει τον βαθμό μπούλινγκ για την εξωτερική της εμφάνιση όπως η Καινούργιου. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η ίδια έχει αντιμετωπίσει κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις της, και παρά ταύτα, έχει εκφράσει αυτοσαρκαστικά τις απόψεις της και δεν έχει αποφύγει ποτέ τη συζήτηση επί του θέματος.

Κακώς πλαστικοποιήθηκα:

Η ίδια η Κατερίνα σε μια απρόβλεπτη δήλωση για τις πλαστικές είχε κλείσει στόματα και το καλοκαίρι. Όλα ξεκίνησαν όταν μαζί με την καλεσμένη της, Κατερίνα Ζαρίφη, άρχισαν να αναπολούν τα παλιά και τις προηγούμενες τηλεοπτικές τους συνεργασίες από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Μία εξ αυτών ήταν και η παρουσίαση του Πρωινός Καφές, του ANT1, που είχε αναλάβει η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Νίκο Μουτσινά. Μεταξύ των συνεργατών τους και η Καινούργιου, που τότε είχε εμφανώς σκουρότερα μαλλιά.

Κατερίνας

Η 38χρονη οικοδέσποινα του Super Κατερίνα, έχοντας έναν μικρό διάλογο με το ακουστικό της και την αρχισυντάκτριά της Κατερίνα Πόθα, στην αρχή αστειεύτηκε πως δεν θα ήθελε να προβληθούν τα πλάνα από την εποχή εκείνη, λόγω του ότι η εξωτερική της εμφάνιση ήταν διαφορετική. Αν κάποιος δεν ήξερε πώς ήμουν, γιατί να το μάθει τώρα είπε γελώντας. Ωστόσο στη συνέχεια εξήγησε πως έκανε πλάκα και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

width=1300

Έτσι, έπαιξαν κανονικά τα πλάνα από τη θρυλική πρωινή εκπομπή του ANT1, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει για τον κατά 15 χρόνια νεότερο εαυτό της: Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα. Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε.

Θα τον γνωρίσω και δεν θα μπορώ να τον φιλήσω…: Άναψε φωτιές η Κατερίνα Καινούργιου με αυτό που είπε στον αέρα

Η Κατερίνα Καινούργιου έφαγε ελάχιστη σκορδαλιά, που έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην εκπομπή, σήμερα, Παρασκευή, αν και αποκάλυψε με ποιον θα περάσει το τριήμερο και ότι δεν θα φιλήσει κανέναν.

Με ποιον θα περάσει το τριήμερο η Κατερίνα Καινούργιου

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha ενθουσιάστηκε με τη σκορδαλιά του σεφ της εκπομπής και υπογράμμισε ότι θα περάσει το τριήμερο με την κολλητή της, οπότε δεν θα έχει και πρόβλημα που θα μυρίζει σκορδίλα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το τριήμερο

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” φανταστείτε από τη σκορδαλιά δοκίμασα ελάχιστα. Καλά με την κολλητή μου θα είμαι το τριήμερο. Και βγαίνω σήμερα και έχω φάει πολύ σκορδαλιά και βρίσκω τον άντρα της ζωής μου και δεν θα μπορώ να τον φιλήσω. Χάλια όλο, όλο λάθος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: