Παντρεύτηκε την κοπέλα που γνώρισε στο… γήπεδο: Βγήκε στην… φόρα ο γάμος του Πολυχρονίδη με την Κατρίν

March 28, 2024

Παντρεύτηκε την κοπέλα που γνώρισε στο… γήπεδο: Βγήκε στην… φόρα ο γάμος του Πολυχρονίδη με την Κατρίν


Διαφ.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ενώθηκε με δεσμούς γάμου με την επί σειρά ετών σύντροφό του εν μυστικώ, αποκαλύπτοντας μόνος του την αλήθεια.

Ο γνωστός παρουσιαστής του παιχνιδιού «Τροχός της Τύχης» στο κανάλι Star, ερωτεύτηκε τα τελευταία πέντε χρόνια την Katrin Ladose, γνωστή ως «Κλαουντιάνα», όπως αποκαλεί εκείνος χαϊδευτικά, με την οποία γνωρίστηκε κατά τύχη σε ένα γήπεδο, όταν του προσέφερε καφέ.

Πέτρος Πολυχρονίδης

Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι εκείνοι τελικά παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο, χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε το γεγονός αυτό όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφό του. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Τώρα πια δεν είναι κυρία Κοκοβίκου, είναι κυρία Πολυχρονίδη».

Πέτρος Πολυχρονίδης

Το ζευγάρι διατηρεί μια διακριτική στάση και προσπαθεί να διατηρήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από το φως της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις τους στη δημοσιότητα είναι σπάνιες, καθώς προτιμούν την ιδιωτικότητα.

Ο Πολυχρονίδης έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, έναν 17χρονο γιο και μια 14χρονη κόρη.

“Αυτό είναι το μερίδιό μου στο χωρισμό”: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης “σπάει” 1η φορά τη σιωπή του για το διαζύγιο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Star, Dot ήταν σήμερα Κυριακή 16/10, ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του Τροχού της τύχης και του Asia Express μίλησε για όλα ενώ, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι είχε μερίδιο ευθύνης στον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα “τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι;” Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συνέχισε:

«Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: