Διέρρευσε για 1η φορά: Φωτο-ντοκουμέντο της Ιωάννας Τούνη από τη μέρα που τραβήχτηκε το “απαγορευμένο” βίντεο

March 30, 2024

Διέρρευσε για 1η φορά: Φωτο-ντοκουμέντο της Ιωάννας Τούνη από τη μέρα που τραβήχτηκε το “απαγορευμένο” βίντεο


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη, πριν δημιουργηθεί το βίντεο, που αργότερα χρησιμοποιήθηκε για το revenge porn σε βάρος της, από δύο άνδρες 36 και 42 ετών, διασκέδαζε στη Χαλκιδική, με μία φωτογραφία ντοκουμέντο να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, η εκπομπή T-live έψαξε στα social media της Influencer και ανακάλυψε μία φωτογραφία της, στις 23 Ιουλίου του 2017, τη μέρα πριν το βράδυ του ροζ βίντεο που τραβήχτηκε στο γνωστό beach bar της Χαλκιδικής.

Στη φωτογραφία η επιχειρηματίας ποζάρει χαμογελαστή και ευδιάθετη, πίνοντας από νωρίς το απόγευμα βότκα, με γνωστό ισοτονικό ποτό, σ’ ένα πλαστικό ποτήρι στο χέρι και καθήμενη στην άμμο.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη φωτογραφία ντοκουμέντο

Μάλιστα, συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα «The goal is to laugh forever with someone you find serious».

Μεθυσμένη η Ιωάννα Τούνη

Όπως αναφέρει το βούλευμα, στο beach bar της Χαλκιδικής, η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης, όταν έφυγε μαζί με τον 36χρονο για το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε απόμακρο σημείο, δίπλα στο κατάστημα, όπου υπήρξε ερωτική συνεύρεση ανάμεσά τους.

Λίγο αργότερα, εκείνη κατέληξε στο πίσω κάθισμα του οχήματος, απ’ όπου τραβήχτηκε και η πρώτη γυμνή φωτογραφία της, που κυκλοφόρησε από τους δύο θύτες στο διαδίκτυο.

“Χείμαρρος” η Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Τούνη: «Όλοι εσείς που δεν έχετε τόσο πολλά λεφτά να…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τα αρνητικά σχόλια, που δέχεται η Ιωάννα Τούνη, στα social media, για την «επίδειξη πλούτου».

Η στήριξη της Μπέττυς Μαγγίρα στην Ιωάννα Τούνη

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 «γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Είπε ότι “αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις”. Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της».

Η Μπέττυ Μαγγίρα θαυμάζει την Ιωάννα Τούνη

Και συμπληρώνει η παρουσιάστρια της εκπομπής «I Love ΣουΚου» «χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω; Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, είναι σαν reality η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες; Ας μην την ακολουθούν. Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω. Μου αρέσει η ειλικρίνειά της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την. Όσοι δεν το αντέχετε, γιατί ίσως δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: