Καθηλώνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος: Με 5 συγκλονιστικές λέξεις τα είπε όλα για την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα

March 30, 2024

Καθηλώνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος: Με 5 συγκλονιστικές λέξεις τα είπε όλα για την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα


Διαφ.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σε συνέντευξή του στο okmag, σχολίασε την καταδικαστική απόφαση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το λάθος που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον Θανάση Κατερινόπουλο

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος «η υπόθεση στην Πάτρα έδειχνε από την πρώτη στιγμή πώς θα εξελιχθεί. Η κυρία φαινόταν ότι έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών. Αρχικά, εμφανίστηκαν σαν αιφνίδιοι θάνατοι, αλλά από τη στιγμή που έκανε το μεγάλο λάθος να εμφανιστεί στα ΜΜΕ, άφησε το στίγμα της ότι κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Και φυσικά φέρεται και ως κατηγορούμενη για τον θάνατο των άλλων δυο παιδιών της, για τα οποία η δίκη είναι σε εξέλιξη».

Δίκαιη χαρακτήρισε την απόφαση ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Πιστεύετε ότι ήρθε η δικαίωση για την ψυχή αυτού του παιδιού;

Πιστεύω ότι είναι μια δίκαιη απόφαση. Μίλησε πραγματικά η Δικαιοσύνη σήμερα και έχουμε αυτή την ποινή που θεωρώ ότι θα είναι ισόβια, από τη στιγμή που έχουμε μια ανθρωποκτονία. Τώρα αν θα είναι μία – δυο ή τρεις, είναι θέμα δικαστηρίου, αλλά λίγη αξία έχει. Δικαιώθηκε η ψυχούλα αυτού του παιδιού. Κανένα παιδί στον κόσμο να μην φύγει από τη ζωή από τα χέρια της μάνας του. Εδώ έφυγε από τα χέρια της μαμάς του. Του ανθρώπου που τον έφερε στον κόσμο, που έπρεπε να το μεγαλώσει αυτό το παιδί και να το χαρεί. Μιλάμε για μια “μάνα” δολοφόνο.

Τόσο εσείς όσο και δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ιατροδικαστές δεχθήκατε αμφισβήτηση για την υπόθεση της Πάτρας. Πώς αντιδράτε σε αυτό;

Το τεκμήριο της αθωότητας το έχει κάθε κατηγορούμενος στη χώρα μας και σε όλες τις χώρες, μέχρι να υπάρξει μια δικαστική απόφαση. Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και οι αυτόκλητοι συνήγοροι – πολίτες που χωρίς να έχουν γνώσεις ρίχνουν το λιθάρι του αναθέματος σε αυτούς τους ανθρώπους που επιμένουν και βγάζουν στη δημοσιότητα στοιχεία για να πάνε στη Δικαιοσύνη, να πάμε σε δικαστήριο και από εκεί και πέρα να αθωωθεί ή να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος, μάλλον χρίζουν ψυχιατρικής εξέτασης. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μειοψηφία και δεν γνωρίζουμε αν ήταν τρολ της κυρίας και του περιβάλλοντός της. Σημασία έχει ότι κηρύχθηκε η ενοχή της και δικαίωση αυτού του παιδιού. Και υπάρχει και μια ηθική ικανοποίηση ότι η Δικαιοσύνη λειτούργησε. και σήμερα λειτούργησε και διπλά, καθώς έχουμε και την περίπτωση του Κολωνού που παρά την πρόταση της Εισαγγελέα, το δικαστήριο απένειμε δικαιοσύνη.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η άγνωστη σύντροφός του Ράνια Σοριβάκη, τα 12 χρόνια σχέσης και ο θάνατος του γιου του

Ο εν αποστρατεία Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μας σύστησε τη σύντροφό του, Ράνια Σολιδάκη, με την οποία μοιράζονται μια σχέση δώδεκα ετών, σε μια συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησαν, από κοινού, στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μοιράστηκαν την προσωπική τους εμπειρία σχετικά με την απώλεια του γιου τους και αναφέρθηκαν επίσης στα πισώπλατα μαχαιρώματα που είχαν συμβεί.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος και η Ράνια Σολιδάκη ανέδειξαν τα δώδεκα χρόνια κοινής τους ζωής και μοιράστηκαν τις αδυναμίες και τα ξεχωριστά στοιχεία που κάνουν την σχέση τους μοναδική.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Τα όσα ανέφερε αυτός και η Ράνια Σολιδάκη

«Όση ένταση και φόρτιση να έχει, ο Θανάσης από όλη την ήμερα, δε θα τη μεταφέρει καθόλου στο σπίτι. Μπορεί να τον νευριάσω κάνοντάς του κριτική για κάτι που δε μου άρεσε. Όταν του μιλήσεις για παιδιά επειδή έχει χάσει το παιδί του, συγκινείται και μπορεί να κλάψει. Είναι δυνατός άνθρωπος αλλά δεν το δείχνει τόσο», είπε αρχικά η Ράνια Σολιδάκη.

«Ο Θανάσης θα δακρύσει ακόμα και αν δει κάτι στην τηλεόραση, όπως και όταν βλέπει το ‘Famagusta’», συμπλήρωσε η Ράνθα.

Από τη μεριά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την σχέση του με τη Ράνια:«Έχει μία γυναίκεια διαίσθηση και μου λέει πού και τι να προσέξω», τόνισε.

Για την «απώλεια» του γιου του, Νώντα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε μία συγκινητική και καθηλωτική περιγραφή: «Αυτά τα χτυπήματα, είναι χτυπήματα ζωής και δεν περνάνε ποτέ. Απορώ και τρελαίνομαι όταν βλέπω μάνες να σκοτώνουν τα παιδιά τους. Αυτό να μην συμβεί σε κανέναν, ποτέ», ανέφερε.

Για τη δουλειά του τέλος αποκάλυψε πως: «έχω δεχτεί πισώπλατα ‘μαχαιρώματα’. Παραιτήθηκα από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. με το κεφάλι ψηλά και δεν έδωσα σε κανένα την ευκαιρία να με ‘παραιτήσει’. Στην κορυφή δεν φτάνει κανείς με μαχαιρώματα, στην κορυφή φτάνουν οι αετοί και τα σαλιγκάρια… γλείφοντας».

Δείτε τα όσα είπαν:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: