Έβαψε έτσι το μαλλί της για 1η φορά: Η Μαρία Ηλιάκη τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή & μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ

April 16, 2024

Έβαψε έτσι το μαλλί της για 1η φορά: Η Μαρία Ηλιάκη τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή & μοιάζει με Χολιγουντιανή σταρ


Διαφ.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μία αλλαγή στα μαλλιά της, θέλοντας να ανανεωθεί ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού και επέλεξε ένα ζεστό ξανθό ανοιχτό, το οποίο της ταιριάζει απόλυτα.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν φοβάται τις αλλαγές

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, που λατρεύει τις αλλαγές, αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου της κομμωτή, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος επέλεξε να της κάνει ένα “ζεστό ξανθό ανοιχτό”.

Την παρουσιάστρια έχουμε δει με μακριά μαλλιά, με κοντό καρέ, με ίσια, με σπαστά, ξανθά και τζίντζερ, αλλά η τελευταία αλλαγή που τόλμησε έχει ενθουσιάσει τους ακόλουθούς της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Ηλιάκη

Βγήκε με τις φόρμες, άβαφη και αχτένιστη: Έγινε θέαμα στα μαγαζιά η Μαρία Ηλιάκη, όλοι την κοιτούσαν

Μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μαρία Ηλιάκη, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για στιλιστικές επιλογές.

Μαρία Ηλιάκη

Παρά το γεγονός ότι επέλεξε φόρμες για τη βόλτα της, η παρουσιάστρια κατάφερε να συνδυάσει το σύνολο με τόση επιδεξιότητα που προκάλεσε θαυμασμό.

Μαρία ΗλιάκηΜαρία Ηλιάκη

Κατά τη διάρκεια των ψώνιων της σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, φορούσε ένα σετ φόρμες σε ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα, που έλαμπε. Η διακριτική της κομψότητα κατέληξε να προσελκύσει τα βλέμματα με τον τρόπο που συνδύασε το σύνολο.

Μαρία ΗλιάκηΜαρία Ηλιάκη

«Όταν μπήκα σε αυτό το πρόγραμμα διατροφής και άλλαξα λίγο τη ζωή μου, τότε κατάλαβα τι έκανα. Κάνω μία διατροφή μεσογειακή, τρώω από όλα, έξι γεύματα τη μέρα περίπου. Παλιά πήγαινα για φαγητό το βράδυ, ενώ δεν είχα φάει όλη μέρα, και με το που θα έτρωγα κάτι κοιμόμουνα. Μου χαλούσε όλη μου την καθημερινότητα», έχει πει η ίδια για τις περιόδους που κάνει ειδική διατροφή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: