Τέλος το Survivor όπως το ξέραμε: Ο Λιανός έριξε την “Mπoμπα”: Τελειώνουν όλα, «πάγώσαν» οι παίκτες

April 16, 2024

Τέλος το Survivor όπως το ξέραμε: Ο Λιανός έριξε την “Mπoμπα”: Τελειώνουν όλα, «πάγώσαν» οι παίκτες


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση βόμβα, λίγο πριν τον σημερινό αγώνα στο Survivor, σήμερα, Δευτέρα και μετά το πάρτι της Ένωσης.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής, η παραγωγή αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στο διαγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και λαμβάνοντας υπόψη ότι πλέον στο παιχνίδι έχουν απομείνει ελάχιστες γυναίκες, για τις επόμενες εβδομάδες δεν θα μπορούν να ψηφίζονται.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωση που αλλάζει το Survivor

Συνεπώς, από σήμερα και τις επόμενες ημέρες, τα παιχνίδια ασυλίας και οι ψηφοφορίες θα είναι υπόθεση των ανδρών, με τις γυναίκες να απαλλάσσονται για λίγο από το άγχος να ψηφιστούν.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

“Κατέρρευσαν” όλοι στο Survivor: Η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να πάθουν

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να κάνει μία πρωταπριλιάτικη φάρσα στους παίκτες του Survivor.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής στο χθεσινό επεισόδιο, επειδή υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης, είτε λόγω υγείας είτε λόγω προσωπικών θεμάτων, πάρθηκε η απόφαση από την παραγωγή να προστεθούν δύο παίκτες από το παρελθόν που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, ένας για να ενισχύσει την Μπλε ομάδα και ένας την Κόκκινη.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε λοιπόν, πως ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδη είναι αυτοί που επιστρέφουν, με τους παίκτες να έχουν σοκαριστεί με τη συγκεκριμένη απόφαση. Όταν ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως τελικά κάνει πλάκα, όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: