«Ξαφνιάστηκε» ο Σάκης Αρναούτογλου με τον καιρό: “Έρχεται ακόμη και χειμώνας ξανά…”, τεράστια ανατροπή

April 16, 2024

«Ξαφνιάστηκε» ο Σάκης Αρναούτογλου με τον καιρό: “Έρχεται ακόμη και χειμώνας ξανά…”, τεράστια ανατροπή


Διαφ.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε τις προβλέψεις του για τον καιρό την τρέχουσα εβδομάδα και ξαφνιάστηκε με την ανατροπή, αφού ο χειμώνας δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ειδικότερα, για τρεις εποχές μέσα σε μια εβδομάδα, μιλούν οι μετεωρολόγοι, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε.

Από τα 30αρια που σημειώθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, έρχεται η απότομη πτώση της θερμοκρασίας και οι βροχοπτώσεις, όπου σε μερικές περιοχές αναμένεται να είναι έντονες, ενώ στα μεγάλα υψόμετρα της βόρειας Ελλάδας θα επικρατήσει και χειμώνας.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Όπως υπογράμμισε ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στα social media: «Σχετικά ευοίωνες δείχνουν και με τα σημερινά στοιχεία οι προοπτικές προς τα τέλη της εβδομάδας για κάπως πιο αξιόλογες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας πλην ίσως των νοτίων νησιωτικών τμημάτων. Σταδιακή και κατά τόπους αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών της νέας εβδομάδας θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων».

Πρώτη θερμοκρασίας και βροχές προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Είναι οριστικό: Τέλος ο Σάκης Αρναούτογλου από το δελτίου καιρού, αυτή είναι η αιτία της απομάκρυνσής του

Ο Σάκης Αρναούτογλου απομακρύνεται από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, καθώς θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

«Τέλος» ο Σάκης Αρναούτογλου από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ

Ειδικότερα, την υποψηφιότητα του μετεωρολόγου, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, ανακοινώθηκε επίσημα από το ΠΑΣΟΚ, χθες, Κυριακή.

Συγκεκριμένος αριθμός εμφανίσεων του Σάκη Αρναούτογλου

Το ίδιο ισχύει για όλους τους υποψηφίους ευρωβουλευτές, αφού απαγορεύεται η παρουσία τους στην τηλεόραση, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι και την ημέρα των εκλογών, εκτός από συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων.

Όπως αναφέρει η τροπολογία, η έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα ξεκινήσει στις 24 Απριλίου και συνεπώς, από την εν λόγω ημερομηνία και μέχρι τις ευρωεκλογές, η παρουσία του γνωστού μετεωρολόγου στα δελτία καιρού της ΕΡΤ θα “παγώσει”.

Στην προκειμένη περίπτωση, αναμένεται πως να υπάρξει σχετική ενημέρωση από τον Σάκη Αρναούτογου για την αλλαγή προγράμματος από την ΕΡΤ.

Εξάλλου, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε χθες, Κυριακή, το μεσημέρι και επίσημα το ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ των υποψηφίων, συμπεριλαμβάνεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που αποτελεί «μεταγραφή» από τη ΝΔ, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, η Αννα Βερούλη, ο Σάκης Αρναούτογλου, ο Κώστας Χρυσόγονος, ο Νίκος Παπανδρέου και ο Φίλιππος Σαχινίδης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: