Άκουσαν το “μπαμ” και έτρεχαν: Το παραλίγο ατύχημα του Νικόλα Ράπτη που “πάγωσε” τον κάμεραμαν

April 17, 2024

Άκουσαν το “μπαμ” και έτρεχαν: Το παραλίγο ατύχημα του Νικόλα Ράπτη που “πάγωσε” τον κάμεραμαν


Διαφ.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ραδιοφωνικού παραγωγού Νικόλα Ράπτη στην εκπομπή «Breakfast@Star», συνέβη σχεδόν ατύχημα όταν ένα μεγάλο κλαδί ενός δέντρου κατέρρευσε κοντά σε αυτόν και το συνεργείο του, προσγειώνοντας πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο λίγα μέτρα παραπέρα.

Νικόλα Ράπτη

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα, με τον Νικόλα Ράπτη να αντιδρά σοκαρισμένος στον ήχο του κλαδιού που σπάει και στη συνέχεια να φωνάζει, καλώντας τον κάμεραμαν να απομακρυνθεί, καθώς φαινόταν να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέντρο.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση»

Στις δηλώσεις του, ο ραδιοφωνικός παραγωγός σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι «Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν το λέω με παράπονο, δε με απασχολεί», ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει σκεφτεί να κάνει εκπομπή στο YouTube και να σχολιάζει την ελληνική showbiz ο ίδιος είπε: «Εγώ “τα λέω” στο ραδιόφωνο, δεν μου λείπει αυτό το κομμάτι».

«Άλλο να είναι μια εκπομπή σχολιαστική με την επικαιρότητα, και άλλο το να σχολιάζω τις ζωές των άλλων. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να μπαίνω στη ζωή των άλλων, τι θα κάνουν, με ποιον έχουν σχέση, αν βγήκαν ή τι φοράνε. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος και γεμάτος μέσα του δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτό», είπε ακόμη ο Νικόλας Ράπτης, αναφορικά με το αν θα συμμετείχε σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη και το παραλίγο ατύχημα (στο λεπτό 07:29):

Γαμπρός ο Νικόλας Ράπτης: Η εντυπωσιακή σύντροφος που θα παντρευτεί και η επιθυμία του ζευγαριού

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Νικόλας Ράπτης, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης με τη σύντροφό του, Εμμανουέλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life» από την Αλεξάνδρα Αντωνίου, ο γάμος πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποστείλει ήδη αποστείλει στους καλεσμένους του το save the date.

Νικόλας Ράπτης

Επιθυμία του ζευγαριού, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι να κρατήσει τον γάμο του αυστηρά σε προσωπικό πλαίσιο. Οι καλεσμένοι φαίνεται πως το έχουν σεβαστεί, γι’ αυτό και δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για το γεγονός.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Ράπτης είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στη σύντροφό του, Εμμανουέλα, σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Νικόλας Ράπτης: «Ένα δακτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει»

«Έξι χρόνια κλείνουμε μαζί, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στο κορίτσι μου. Υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας, αλλά τελικά είπε το “ναι”. Η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι. Είχα μεγάλο άγχος που κουβαλούσα το δακτυλίδι σε μια ξένη χώρα, χρησιμοποιούσαμε και τα μέσα μεταφοράς, φοβόμουν μήπως μας το κλέψουν. Κατάλαβες πώς το λέω, είμαι από χωριό εγώ. Ένα δακτυλίδι πήρα στον άνθρωπό μου, το αξίζει», είχε δηλώσει, προσθέτοντας:

«Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Άιφελ ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά. Το feeling είναι χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω “ωχ κοίτα τι έχει η Minnie”, κοκκαλώνει, γονατίζει και εκείνη την ώρα με κοιτάζει της λέω “θες να με παντρευτείς;”».

Στη συνέχεια, είχε πει: «Υπήρχε σου λέω αμηχανία. Ήθελα να το κάνω στο τρενάκι, αλλά έλεγα μη μου φύγει κάνα δακτυλίδι. Δεν ξέρω πότε θα γίνει ο γάμος, δεν κάνεις σχέδια με τον κορονοϊό. Δε θα παντρευτούμε φέτος, του χρόνου. Κάτσε να δούμε με τις δουλειές τι θα γίνει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: