Η Σταματίνα Τσιμτσιλή “δίκασε” την Σούπερ Κική: “Αυτό που είπε για τον Λιάγκα είναι χοντρό, ούτε για πλάκα δεν το λες”

April 17, 2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή “δίκασε” την Σούπερ Κική: “Αυτό που είπε για τον Λιάγκα είναι χοντρό, ούτε για πλάκα δεν το λες”


Διαφ.

Απόσπασμα από το πρόσφατο βίντεο της Σούπερ Κικής με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο YouTube παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκφράζει δημόσια τη διαφωνία της με την γνωστή influencer.

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Το πιο χοντρό που είπε η Σούπερ Κική και πιστεύω θα απαντήσει είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα…Όταν ο άλλος σου λέει “είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Περήφανη μαμά η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στα βήματα του Θέμη Σοφού η μεγάλη της κόρη, δε χορταίνει να την καμαρώνει

Ένα απολαυστικό βίντεο μοιράστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 13/4.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Happy Day απαθανάτισε την μεγαλύτερη κόρη της, Νάγια τη στιγμή που έπαιζε στο πιάνο το τραγούδι «I’m good», κάνοντας τα πρώτα της βήματα στη μουσική.

Η 11χρονη Νάγια φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, Θέμη Σοφού, ο οποίος λατρεύει το πιάνο, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να δημοσιεύει συχνά βίντεο από στιγμές που εκείνος χαλαρώνει στο σπίτι τους, παίζοντας τα αγαπημένα του κομμάτια.

«Η Νάγια εξασκείται», έγραψε στο βίντεό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ καμαρώνει την κόρη της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: