“Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα”: Βαρύς πόνος για την Πέγκυ Ζήνα, ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

April 17, 2024

“Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα”: Βαρύς πόνος για την Πέγκυ Ζήνα, ραγίζει καρδιές το μήνυμά της


Διαφ.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 17/4 η Πέγκυ Ζήνα δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε πόσο δύσκολη μέρα ξημερώνει για εκείνη.

Σαν σήμερα, στις 17 Απριλίου του 2012, έφυγε ο σπουδαίος και αξέχαστος Δημήτρης Μητροπάνος στα 64 του χρόνια και η Πέγκυ Ζήνα είχε μία στενή φιλία με τον τραγουδιστή.

Ήταν 17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί εμφάνισε πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί εκείνης της ημέρας σε ηλικία 64 ετών.

Η ίδια δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε:

«Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα, βρέχει δε βρέχει… Φέτος για κάποιο λόγο διάλεξα μια ευτυχισμένη στιγμή από τις πρώτες πρόβες μας. Σε κουβαλάω στην ψυχή μου κάθε μέρα βουνό μου. Σε νιώθω κοντά μου. Ακούω τις καθοδηγήσεις σου, τα αστεία μας με τη Βένια σου(μας). Αλλά να, είναι στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω ότι μπορώ να σε βλέπω πια μόνο κλείνοντας τα μάτια. Κι αν θα με κόψουν στη μέση διπλά θα σ αγαπώ. Και θα μου λείπεις πιο πολύ!».

Δεν το γνώριζε κανείς: Περήφανη για την καταγωγή η Πέγκυ Ζήνα, αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Η Πέγκυ Ζήνα, κατά κόσμον Παναγιώτα Καλλιόπη Χρυσικοπούλου, χρησιμοποίησε ψευδώνυμο από το ξεκίνημά της στο τραγούδι.

Μάλιστα, η μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου, είναι επίσης, τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο στα τέλη του 1995 και έφερε ως τίτλο το ψευδώνυμό της, με το οποίο συστήθηκε στο ευρύ κοινό, με το τραγούδι «Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι» να ξεχωρίζει.

Ποια είναι η πραγματική ηλικία που έχει η Πέγκυ Ζήνα

Γεννηθείσα στις 8 Μαρτίου του 1975, στην Αθήνα, κόρη της Στέλλας Χρυσικοπούλου και του Γιώργου Ζήνα, έχει σπουδάσει πιάνο και χορό, ενώ αφού τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει στο θέατρο και παράλληλα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Ποια είναι η καταγωγή της Πέγκυς Ζήνα

Μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από το χωριό Σιταριά, του Νομού Ιωαννίνων.

Πρόκειται για ένα χωριό με πολλά φυσικά τοπία, όπως το ποτάμι με το όνομα Νιζερός, παραπόταμος του Καλαμά, με τον παλαιό Νερόμυλο και το βουνό με τα δρομάκια γεμάτα δέντρα και φυτά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: