«Έγινε το τελευταίο…»: Ανακοινώθηκαν τα μαντάτα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ραγδαίες εξελέξεις

April 19, 2024

«Έγινε το τελευταίο…»: Ανακοινώθηκαν τα μαντάτα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ραγδαίες εξελέξεις


Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς , με το νέο εγκεφαλογράφημα που έγινε να οδηγεί τους θεράποντες ιατρούς στη σταδιακή μείωση της δόσης που τον κρατά σε καταστολή.

Πότε θα βγει ο Δημήτρης Κόκοτας από την καταστολή;

Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό «χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα. Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός, θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του. Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του».

Η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε ότι οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει και πρόσθεσε ότι «σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε, γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικά, με τη Ματίνα Παγώνη να επισημαίνει «σταδιακά, σιγά-σιγά, επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους».

Βελτιώνεται η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Από την πλευρά της, η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή, εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία των εξελίξεων στην υγεία του, σημειώνοντας «πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες πληροφορίες για τον αγαπημένο τραγουδιστή είναι δυσάρεστες

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο , σήμερα (Πέμπτη 28/3), λίγο μετά το απόγευμα.

Δημήτρης Κόκοτας: Τι συνέβη;

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος τραγουδιστής, που είχε αφιερωθεί στις πρόβες μαζί με την Τραϊάνα Ανανία για την εμφάνισή τους στο πολυαναμενόμενο J2US το Σάββατο 30/3, ένιωσε μια ξαφνικά αδιαθεσία. Αμέσως, η παραγωγή της εκπομπής προχώρησε στην κλήση ασθενοφόρου, με τον Δημήτρη Κόκοτα να μεταφέρεται άρον άρον στο κοντινότερο ιατρικό κέντρο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: