Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα το ξεχάσω, μου λέγανε “Είμαστε μαζί σου”, όταν είπα καληνύχτα, ξέσπασα, ήταν δύσκολο»

April 25, 2024

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν θα το ξεχάσω, μου λέγανε “Είμαστε μαζί σου”, όταν είπα καληνύχτα, ξέσπασα, ήταν δύσκολο»


Διαφ.

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη.

Μαρία Μπεκατώρου

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων την πιο απαιτητική περίοδο της στην τηλεόραση, κατά την οποία αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα της.

Σύμφωνα με την Μαρία Μπεκατώρου, το 2013, κατά τη διάρκεια της «θητείας» της ως οικοδέσποινα στο «Your Face Sounds Familiar», αντιμετώπισε την απώλεια του πατέρα της. Μόλις λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, βρέθηκε στο πόστο της στο live show, κάτι που αντιμετώπισε με μεγάλη δυσκολία.

«Δεν θα το ξεχάσω γιατί τότε πιέστηκα πάρα πολύ. Μου λέγανε ‘είμαστε μαζί σου’ και οι συνεργάτες μου με στήριξαν, Όταν είπα καληνύχτα, ξέσπασα γιατί ήτανε δύσκολο», εξομολογήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Πέρασα οικογενειακές δυσκολίες…»: Σπάει την σιωπή της η Μαρία Μπεκατώρου για τον γάμο της

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Vita, συνομιλώντας με την Μικαέλα Θεοφίλου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση και τις δυσκολίες που κατάφερε να υπερβεί.

Μαρία Μπεκατώρου

– Η τηλεόραση σμίλεψε την αυτοπεποίθησή του ή σε έκανε πιο ανασφαλή;

«Η περίοδος της ανασφάλειας έχει περάσει ανεπιστρεπτί εξαιτίας και χάρη στην τηλεόραση. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτόν το χώρο, μπορώ να πω ότι πατώ γερά στα πόδια μου -και όχι μόνο επαγγελματικά, παντού. Μπορώ να στηριχτώ σε εμένα 100%. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου μέσα από πολλές δυσκολίες που πέρασα, κάποιες από αυτές και οικογενειακές, για τις οποίες δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου να μιλήσω.

Γενικά η ζωή με έκανε να μη μασάω. Και δεν μασάω, νιώθω δυνατή. Δεν έχω κάποια ανασφάλεια ή αμφιβολία για κάτι. Ακούω τους ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα από εμένα κι τους σέβομαι. Αφομοιώνω την πληροφορία που μου δίνουν, τη βάζω στη ζωή μου και πορεύομαι» καταλήγει η Μαρία Μπεκατώρου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: