Doberman Υιοθετεί Αδέσποτο Ορφανό Γατάκι Και Του Φέρεται Σαν Να Είναι Κουτάβι Της

March 20, 2022

Doberman Υιοθετεί Αδέσποτο Ορφανό Γατάκι Και Του Φέρεται Σαν Να Είναι Κουτάβι Της


Διαφ.

Doberman Υιοθετεί Αδέσποτο Ορφανό Γατάκι Και Του Φέρεται Σαν Να Είναι Κουτάβι Της

Η Ruby, μια γλυκιά Doberman από τη Νέα Υόρκη, ήταν τόσο προετοιμασμένη να γίνει μαμά που αποφάσισε να προχωρήσει και να υιοθετήσει μια γάτα!



Η Brittany Callan, η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζει σε μια φάρμα όπου εκτρέφουν Doberman. Πήραν για πρώτη φορά τη Ruby όταν ήταν μόλις 8 εβδομάδων και από την αρχή, έχει αποδειχθεί ότι είναι συμπονετικό, στοργικό σκυλάκι.

«Η Ρούμπι μεγάλωσε με μικρά ζώα και έμαθε να είναι ευγενική και απλά να τα γλείφει και να είναι φιλική με τα πάντα», είπε η Brittany . «Είναι απλώς ένα εξαιρετικά, εξαιρετικά συμπονετικό σκυλί».

Η Βρετάνη δεν είναι διαφορετική! Καθώς βοηθούσε να καθαρίσει τις υδρορροές της θείας της μια μέρα, άκουσε νιαουρίσματα που έμοιαζαν να έρχονται πίσω από το γκαράζ.

«Φυσικά, επειδή είμαι λάτρης των ζώων, έπρεπε να πάω να το ελέγξω», είπε.

Ευτυχώς, μπόρεσε να βρει το φτωχό γατάκι που, μόλις λίγων ημερών, είχε εγκαταλειφθεί. Μπορούσαν να το καταλάβουν επειδή μέρος ενός αποξηραμένου ομφάλιου λώρου ήταν ακόμα κολλημένο πάνω της.

Η Brittany και η ξαδέρφη της, Nicole Gibbs, περίμεναν στην περιοχή με την ελπίδα ότι η μητέρα της γατούλας θα επέστρεφε για το μωρό της. Μόλις έγινε σαφές ότι αυτό δεν ήταν πιθανό να συμβεί, αποφάσισαν να ονομάσουν τη γάτα Ramblin’ Rose προς τιμήν του αγαπημένου τραγουδιού του αείμνηστου πατέρα της Nicole.

Δεδομένου ότι η Ramblin’ Rose ήταν τόσο μικρή, χρειαζόταν να τραφεί με γάλα το συντομότερο δυνατό για να έχει την ευκαιρία να επιβιώσει. Ευτυχώς, η Ρούμπι μόλις είχε γεννήσει τα οκτώ κουτάβια της μια εβδομάδα πριν! Αυτό σήμαινε ότι τα δικά της κουτάβια δεν είχαν ακόμη ανοίξει τα μάτια τους και εξακολουθούσαν να θηλάζουν.

Με τόσο τέλειο timing, η Brittany έπρεπε τουλάχιστον να προσπαθήσει να συστήσει το γατάκι στη Ruby. Αν όλα πήγαιναν καλά, ο σκύλος θα την τάιζε επίσης.

Αμέσως, η Ρούμπι δέχτηκε το γατάκι ως δικό της! «Την πήρε αμέσως και δεν φαινόταν να την πείραζε καθόλου», είπε η Brittany.

Η καλοσύνη της Ruby προς τον Ramblin’ Rose δεν τελείωσε εκεί! Από τότε που «υιοθέτησε» το μικροσκοπικό αιλουροειδές, η Ρούμπι έλαβε υπόψη τις ανάγκες του μικρού γατιού και ενήργησε ανάλογα.

Για παράδειγμα, τα κουτάβια της Ruby μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ θορυβώδη για το ντροπαλό γατάκι. Αντί να αγνοήσει τη Ράμλιν Ρόουζ, η Ρούμπι θα την πάρει, θα την πάει στον καναπέ και θα ξαπλώσει δίπλα της.

Παρά τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, ακόμη και τα κουτάβια άρχισαν να συμπεριφέρονται στο Ramblin’ Rose σαν οικογένεια. Το βράδυ, και οι 10 μπορούν να βρεθούν στρυμωγμένοι μαζί να κοιμούνται.

Μόλις τα κουτάβια γίνουν 10 εβδομάδων, θα μετακομίσουν στα νέα τους για πάντα σπίτια. Όσο για τη Ruby και τον Ramblin’ Rose, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μείνουν ο ένας στη ζωή του άλλου.

Η Nicole θα υιοθετήσει το αξιολάτρευτο γατάκι μόλις η Ramblin’ Rose τελειώσει το θηλασμό. Δεδομένου ότι ζει τόσο κοντά στη Βρετάνη, θα υπάρχουν πολλές επισκέψεις.

«Μπορώ να πάρω τη Ρούμπι και να τη δω ανά πάσα στιγμή», είπε η Νικόλ.

Αλλά προς το παρόν, η μόνη μαμά που χρειάζεται το γατάκι είναι η Ruby. Απλώς φαίνεται όταν πρόκειται για οικογένεια, το μέγεθος δεν έχει σημασία — είναι η αγάπη που μετράει.

Τι ισχυρή υπενθύμιση ότι η μητρότητα δεν έχει όρια! Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτή τη συγκινητική ιστορία με έναν φίλο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: