Είπε αυτό που περίμεναν όλοι να πει: Η Όλγα Τρέμη απαντά 1η φορά με 5 λέξεις σε αυτά που είπε ο Μικρούτσικος

April 9, 2023

Είπε αυτό που περίμεναν όλοι να πει: Η Όλγα Τρέμη απαντά 1η φορά με 5 λέξεις σε αυτά που είπε ο Μικρούτσικος


Διαφ.

Η Όλγα Τρέμη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που προκάλεσαν μεγάλο σάλο στη σόουμπιζ.



Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει: «Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Όπως ήταν επόμενο, οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως δεν πήρε ποτέ την έγκριση της δημοσιογράφου για να αποκαλύψει δημόσια κάτι τόσο προσωπικό για εκείνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Θέμα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα έπεσε στο τραπέζι ερώτηση για το επίμαχο θέμα με την ίδια να μην θέλει να δώσει περαιτέρω έκταση.

«Βάζω το όριο μου. Τελεία» τόνισε.

Τότε ο Δημήτρης Δανίκας επέμεινε λέγοντας: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;».

«Σου είπα είναι από τα θέματα που δεν συζητώ» απάντησε εκείνη.

«Σαν να λέει «η σιωπή μου προς απάντησή σου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Δανίκας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: