Ανακοίνωσε το τέλος η Βίκυ Καγιά: «Ήταν μια δική μου προσωπική απόφαση», λέει γεμάτη σιγουριά

April 11, 2023

Ανακοίνωσε το τέλος η Βίκυ Καγιά: «Ήταν μια δική μου προσωπική απόφαση», λέει γεμάτη σιγουριά


Διαφ.

Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το Star, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών και το ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους.Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις με το κανάλι είναι καλές

Όπως υπογράμμισε «τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημη ή επιθετικό. Θέλω να το τονίσω αυτό, γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας, η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία».

Ο λόγος της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το Star

Και συμπληρώνει η Βίκυ Καγιά «από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένας τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της».


Πηγή