Το ανακάλυψαν 25 χρόνια μετά: «Το τεράστιο ψέμα» στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς

April 14, 2023
Ανακαλύφθηκε μετά από 25 χρόνια: Το μεγάλο ψέμα στην ιστορία του Κωνσταντίνου και της Ελένης που ποτέ δεν κατανοήθηκε από κανέναν.

Το ανακάλυψαν 25 χρόνια μετά: Το τεράστιο ψέμα στο Κωνσταντίνου & Ελένης που δεν κατάλαβε ποτέ κανείς


Διαφ.

Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήταν μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, γι’ αυτό ακόμη και σήμερα, 25 χρόνια μετά, τα νούμερα τηλεθέασης στις επαναλήψεις είναι υψηλά.



Οι χαρακτήρες αγαπήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό στον κάθε ρόλο, ενώ ακόμα και σήμερα, βλέπουμε βίντεο από τη σειρά στα social media.

Άγνωστες λεπτομέρειες από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Ωστόσο, μετά από πολλές επαναλήψεις, αρκετές είναι οι άγνωστες λεπτομέρειες στη σειρά, όπως το γεγονός ότι η Καλλιρόη Μυριάγκου, που υποδύθηκε τη Ματίνα Μανταρινάκη, άλλαζε την φωνή της από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για τις ανάγκες του ρόλου.

Η Ματίνα ήταν ένας ιδιόρρυθμος ρόλος, καθώς έπρεπε να συγκεντρώνει στερεοτυπικά χαρακτηριστικά που την παρουσίαζαν μόνη και χωρίς σύντροφο και στην αναζήτησή του. Ρούχα άλλης δεκαετίας, γυαλιά, ατάκες και η φωνή της θα έπρεπε να είναι κλαψιάρικη, τσιριχτή και με παράπονο, αλλά δεν ήταν η κανονική φωνή της ηθοποιού.

Περάσαν συνολικά περισσότερα από 60 επεισόδια, ώστε να ακούσουμε την πραγματική φωνή της Ματίνας, καθώς στα τελευταία δύο επεισόδια, η Ματίνα Μανταρινάκη έχει γίνει μια κουλ τύπισσα και έχει αλλάξει και την φωνή της.

Στην επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση στη σειρά του Mega Εσύ φταις, η οποία δεν είχε και τόση επιτυχία, ακούμε την πραγματική φωνή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: