Από το Κάιρο κατευθείαν στην Πάρο: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη στις διακοπές της

April 16, 2023

Από το Κάιρο κατευθείαν στην Πάρο: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη στις διακοπές της


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται στην Πάρο από χθες, μαζί με τον γιο τους, για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.Το ζευγάρι, αφού επέστρεψε από το Κάιρο, αποφάσισε να ταξιδέψει στην Πάρο προκειμένου να περάσουν εκεί το Πάσχα τους.

Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί στο Instagram ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με τα μαλλιά της αφού, όπως ανέφερε σε ένα Instastory της, είχε προηγουμένως χρησιμοποιήσει αρκετή λακ αλλά, στο νησί των Κυκλάδων δεν είχε μαζί της ούτε σαμπουάν, ούτε πιστολάκι για τα μαλλιά.

«Το μαλλί μου έχει μαρμαρώσει από λακ και προϊόντα που έβαλα για να κάνω sleek κοτσίδα. Επίσης δεν έχω σαμπουάν μαζί μου, ούτε πιστολάκι. Με μαλλί με άμμο της ερήμου με βλέπω να κάνω ανάσταση», ανέφερε αρχικά στο στόρι της η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, μέσα από ένα νέο Instastory η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως βρήκε ένα ανοιχτό κομμωτήριο. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε και έφυγε από εκεί με βρεγμένα μαλλιά.

«Βρήκα τυχαία ένα ανοιχτό κομμωτήριο και.. μπήκα. Έφυγα με σχεδόν βρεγμένα μαλλιά όταν η κομμώτρια μου κόλλησε το πιστολάκι με τη βούρτσα για να τα στεγνώσει».

Ιωάννα Τούνη


Πηγή