“Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω; Κατάλαβες πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά;”

May 7, 2023
Διαθέτω μέσο για να αποχωρήσω από τον Αρναούτογλου και πρόκειται να επιστρέψω; Κατάλαβες πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα χρήματα;

Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω; Κατάλαβες πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά;


Διαφ.

Ειδική μνεία στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος, μιλώντας για το δοκιμαστικό που είχε για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 5Χ5.



Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και τη ρεπόρτερ, Σοφία Μανουσακίδου.

Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρασε πολύς κόσμος είναι η αλήθεια, δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φαβορί όπου και να πάει, είναι πολύ καλή και θα είναι και σε αυτό πολύ καλή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει τρομερή επαφή με τον κόσμο και η Κατερίνα σε αυτό είναι μανούλα. Θα χαρώ, αν είναι να χάσω λεφτά, να τα χάσω από την Κατερίνα, είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.






Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω πράγματα που είναι fun. Κυρίως με ενδιαφέρει η συνθήκη, να περνάω καλά. Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;, τόνισε χαριτολογώντας ο Φάνης Λαμπρόπουλος για τις άλλες προτάσεις που μπορεί να έχει από τον ΑΝΤ1 και το ενδεχόμενο επιστροφής στο The 2Night Show.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου: Θα ήταν τιμητικό να συνεργαστώ με κάποια εκπομπή με πιο… σοβαρό προφίλ. Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα για τα λεφτά, άσε τον Αρναούτογλου ας πούμε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: