Χαρές ξανά στην οικογένεια Ολυμπίας Χοψονίδου – Βασίλη Σπανούλη, το ανακοίνωσαν & όλοι τους εύχονται

August 15, 2023

Χαρές ξανά στην οικογένεια Ολυμπίας Χοψονίδου – Βασίλη Σπανούλη, το ανακοίνωσαν & όλοι τους εύχονται


Διαφ.

Γενέθλια Βασίλη Σπανούλη: Τα 41α γενέθλιά του γιόρτασε ο «Kill Bill» κι οι ευχές από την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου δεν άργησαν να πάρουν και διαδικτυακή μορφή.

Γενέθλια Βασίλη Σπανούλη: Ντυμένοι στα λευκά και αγκαλιά

Τα γενέθλιά του είχε  ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητή του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης. Ο «Kill Bill» των παρκέ έγινε 41 ετών και γιόρτασε την ξεχωριστή ημέρα με τη σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους, τον Θανάση, 13 ετών, τον Βασίλη, 11 ετών, την Αναστασία, 6 ετών, την Αιμιλία, 8 ετών και την Αλεξάνδρα, 3 ετών. Η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον αγαπημένο της και μέσω διαδικτύου, έτσι αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Ολυμπία φαίνεται να γελάει στην αγκαλιά του συζύγου της. Φοράει ένα λευκό σύνολο, ενώ στα λευκά είναι και ο Βασίλης Σπανούλης.

«Χρόνια πολλά μωρό μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη:

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2009, ενώ ο θρησκευτικός έγινε δύο χρόνια αργότερα. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια κι έχουν αποκτήσει 6 παιδιά

Την Ολυμπία Χοψονίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τα ελληνικά καλλιστεία το 2006, όπου κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Η ίδια κάνει επιλεκτικά αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου συγκεντρώνει χιλιάδες followers.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια του συζύγου της και πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μερικά stories στο Instagram προφίλ της από το οικογενειακό πάρτι γενεθλίων, αλλά και από το εορταστικό δείπνο όπου ποζάρουν οι δυο τους.

Στο πάρτι γενεθλίων βλέπουμε την υπέροχη γενέθλια τούρτα του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον ίδιο με τον σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους σε ένα απίθανο οικογενειακό πορτρέτο.

Στην ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου, βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι να έχει βγει για ένα ρομαντικό δείπνο και να χαμογελά χαρούμενο στον φακό. Η πρώην Σταρ Ελλάς φορά ένα μαύρο σικάτο look, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε ένα smart casual outfit και φόρεσε ένα στιλάτο polo μπλουζάκι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γενέθλια του Βασίλη Σπανούλη:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: