Έκανε την αποκάλυψη 23 χρόνια μετά: “Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα του Κωνσταντίνου & Ελένης, κρύβαμε την κοιλίτσα”

August 15, 2023

Έκανε την αποκάλυψη 23 χρόνια μετά: “Έμεινα έγκυος στα γυρίσματα του Κωνσταντίνου & Ελένης, κρύβαμε την κοιλίτσα”


Διαφ.

Η Λίλιαν Αρχοντή σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και στον Ηλία Σκουλά, μίλησε για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει μέχρι και σήμερα η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», για τον ρόλο της ως Φιόνα, αλλά και την ενασχόλησή της με τα κοινά.

Η Λίλιαν Αρχοντή ήταν έγκυος στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός «δεν το περίμενε κανένας. Πού να το φανταστείς αυτό, μετά από τόσα χρόνια η σειρά μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, μεγαλώνει γενιές και γενιές. Ακόμη και τώρα με φωνάζουν Φιόνα και γυρίζω. Έμεινα έγκυος όταν γυρίζαμε τη σειρά και προσπαθούσαμε να μη φαίνεται η κοιλίτσα. Είχε συζητηθεί το θέμα να βάλουμε την εγκυμοσύνη στη σειρά, για να είναι το μωρό του Μάνθου. Δεν κόλλαγε απόλυτα σεναριακά, οπότε και δεν το κάναμε. Για μένα ήταν οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου».

Όσον αφορά τη σχέση με τον πατέρα της κόρης της, η Λίλιαν Αρχοντή επεσήμανε «με τη βοήθεια του Θεού μεγάλωσα μόνη μου το παιδί μου, γιατί πιστεύω πολύ στο Θεό και την βοήθεια της μαμάς μου όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Δεν έχουμε επαφές με τον πρώην μου, εδώ και πολλά χρόνια. Καλή του ώρα, μακριά και αγαπημένοι».

Σχετικά με τον ρόλο της Ταμίλα στο «Καφέ της Χαράς», σημείωσε ότι ακόμη και αν της έκαναν πρόταση να εμφανιστεί στο σίκουελ της σειράς, δε θα δεχόταν, καθώς ο ρόλος της με το πέρασμα των χρόνων δε θα μπορούσε να είναι ο ίδιος με την πρώτη φορά.

Λίλιαν Αρχοντή "Κωνσταντίνου και Ελένης"


Πηγή