Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «‘Εκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο»

October 28, 2023

Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «‘Εκλαιγα και έλεγα στους γιατρούς ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο»


Διαφ.

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε στην εκπομπή “Γεια σου” με την Μαρία Μπακοδήμου, σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τον πόνο που ένιωσε, με αφορμή μία ανάρτησή της για την παγκόσμια ημέρα για τα ιατρεία πόνου, στις 7 Νοεμβρίου.

Η δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε η Ελένη Καρακάση

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό θέμα, έκανα χειρουργείο και πήγε πολύ καλά. Άρχισα σε 40 ημέρες να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά και για σκλήρυνση. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη και είχε τα πάντα μέσα και δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή είπε ένας γιατρός στον άντρα μου, πες της να πάρει τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου».

Η ίαση της Ελένης Καρακάση όταν επισκέφθηκε το ιατρείο πόνου

Και πρόσθεσε η Ελένη Καρακάση «έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα ήμουν πραγματικά απελπισμένη. Πήγαινα στους γιατρούς και έκλαιγα, έλεγα ότι θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο. Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι. Κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονώ και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο».

Ευτυχώς, μετά από ένα μήνα από τη θεραπεία που έδωσαν στην ηθοποιό οι γιατροί του ιατρείου πόνου, ήταν καλά.


Πηγή