Επιτέλους, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Μεγάλες χαρές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έγινε αυτό που όλοι περίμεναν

October 28, 2023

Επιτέλους, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Μεγάλες χαρές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έγινε αυτό που όλοι περίμεναν


Διαφ.

Το GNTM επιστρέφει στο Star, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με ανθρώπους του καναλιού να επιβεβαιώνουν τις φήμες των τελευταίων μηνών.

Το ριάλιτι μοντέλων βρίσκεται ήδη στη λίστα των προγραμμάτων που θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και κριτή, σε μία προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού να επιστρέψει σε εποχές που το συγκεκριμένο project σημείωνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Οι δύο τελευταίοι κύκλοι θεωρούνται από τους πιο αδύναμους που προβλήθηκαν ποτέ, με τους ιθύνοντες να έχουν ήδη αποφασίσει να επαναφέρουν το ριάλιτι στην κανονική εκδοχή του, δηλαδή μόνο με γυναίκες μοντέλα, αφήνοντας στην άκρη το πολυσυζητημένο diversity.

Στόχος είναι στην υπερπολυτελή βίλα των μοντέλων να μπουν ενδιαφέροντα κορίτσια, με ηλικία που τους επιτρέπει να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας, ενώ σε θέσεις-κλειδιά σε κριτική επιτροπή και backstage να επιστρέψουν πρόσωπα που το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αγαπήσει.

Τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM

Βέβαιη θεωρείται η επιστροφή της Έλενας Χριστοπούλου, χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί η θέση που θα έχει, με το κανάλι να πιστεύει πως το ντουέτο Έλενα Χριστοπούλου – Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει πολλά να δώσει τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιθυμεί να έχει δίπλα της και τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ και ο Άγγελος Μπράτης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων που τον έκανε γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό.

Σχετικά με το πότε ακριβώς επιστρέφει το GNTM, το Star δε σκοπεύει να το ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης πριν από τις αρχές Οκτώβρη του 2024, δηλαδή σ’ ένα χρόνο.


Πηγή