Πολύ γνωστός στην Αθήνα: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλου, τον λένε Χάρη και είναι κούκλος

April 17, 2024

Πολύ γνωστός στην Αθήνα: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλου, τον λένε Χάρη και είναι κούκλος


Διαφ.

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος της Κατερίνας Λιόλιου και προκαλεί “πανικό”  Το τελευταίο διάστημα αποκαλύφθηκε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου είναι ερωτευμένη και διατηρεί σχέση με ένα στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records στην οποία ανήκει.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Λιόλου

Ενώ  Η ίδια τον Ιούνιο όταν είχε ερωτηθεί  σχετικά με τα προσωπικά της, είχε μιλήσει με γενικούς όρους για την αγάπη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βιώνει μια όμορφη σχέση.

«Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω κάτσει και έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό.Μου αρέσει πολύ στην αναζήτηση αυτής της έννοιας ότι, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, το πιο βασικό είναι να καταφέρεις πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου, και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ημουν πιο τσιριμπίμ, τσιριμπόμ. Λίγο καταλάγιασα κάπως»

Ποιος είναι, όμως, ο άνθρωπος που έχει εισέλθει στη ζωή της και την έχει αλλάξει με τρυφερό τρόπο; Πρόκειται για τον Χάρη Παπατζανή, τον Head Manager of Bookings and Productions στην Panik Live, ο οποίος είναι γοητευτικός, πολυταξιδεμένος και επιτυχημένος στη δουλειά του. Και ταιριάζει απόλυτα με την όμορφη και ταλαντούχα Κατερίνα Λιόλιου.

Της το πέταξε στο πρόσωπο, τον έδιωξε από το μαγαζί: Έξαλλη η Κατερίνα Λιόλιου με θαμώνα – Η μελανιά & η απάντηση

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λιόλιου, από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια του live της, δέχτηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπό της από κάποιον θαμώνα του μαγαζιού, τον οποίο η ίδια δεν πρόλαβε να δει.

Η Κατερίνα Λιόλιου, χωρίς να γνωρίζει με τι τη χτύπησαν στο πρόσωπο, ζήτησε από όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το μαγαζί λέγοντας:

«Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε, παρακαλώ, να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: